Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Fisioteràpia Logo del portal

.
.
.
.
.

III Jornades d’Estudiants de Fisioteràpia

  • 31 d’octubre de 2018
Image de la noticia

L’ADR de la Facultat de Fisioteràpia, va a celebrar el 14 de novembre, les III Jornades d’Estudiants de Fisioteràpia destinades a tots els estudiants que tinguen interés en aprofundir en alguns temes específics de la disciplina de Fisioteràpia.

S’han dissenyat uns tallers amb l’objectiu que cada estudiant puga acudir a dos d’ells:

El termini per a fer la inscripció és del 31/10/2017 al  9/11/2018 tots dos inclosos.

S’han dissenyat uns tallers amb l’objectiu que cada estudiant puga acudir a dos d’ells:
El termini per a fer la inscripció és del 31/10/2017 al  9/11/2018 tots dos inclosos.
Donat l’èxit en la participació d’aquestes jornades l’any passat, i per tal de ser ben rigorosos a l’hora d’assignar les places a qui les demane, s’ha establert el següent procediment d’inscripció:
1.    La persona interessada ha d’omplir la sol.licitud d’inscripció i entregar-la a la consergeria,  juntament amb el resguard del pagament de la inscripció.

L’import de la inscripció a les jornades i participació en els taller és de 12 euros. 

Aquella persona que vulga tindre constància de l’entrega de la instància que presenta, pot fer-se una fotocòpia i a la consergeria li posaran un segell justificatiu de l’entrega. 

2.    En la consergeria comprovaran la disponibilitat de llocs en els tallers que s’hi sol.licita (conforme a la llista ordenada de preferències que tinga) i li informaran d’on té plaça certa adjudicada, en el mateix moment de presentar la inscripció.