Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Fisioteràpia Logo del portal

La Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València és la cinquena millor en la impartició del grau de Fisioteràpia

  • 10 de maig de 2019
Pràctiques en la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València.
Pràctiques en la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València.

La Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València és la cinquena millor en la impartició del grau de Fisioteràpia, segons el rànquing del diari El Mundo, publicat aquesta setmana i que arriba a la 19a edició.

La Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València (UVEG) ofereix des de l’any 2009 el Grau de Fisioteràpia, que procedeix de l’antiga titulació de Diplomatura en Fisioteràpia, i va ser el primer centre d’Espanya a impartir aquesta docència amb rang universitari. Actualment compta amb 172 places, 719 persones matriculades, 47 docents de la institució, 57 associats i 58 assistencials de Ciències de la Salut.

A més del grau, el centre ofereix dos programes de doctorat amb participació de professorat estranger, un màster oficial amb tres itineraris diferents i diversos títols propis. La Facultat de Fisioteràpia, a més, aquest any ha captat 316.159,02 € en investigació, i anualment concedeix un premi de recerca (Caballé-Gomar) amb l’objectiu de promoure la investigació científica.

Algun dels indicadors utilitzats pel rànquing del diari El Mundo són la nota de tall, la despesa corrent per persona matriculada, el tipus de connexió a Internet o el nombre de projectes d’investigació en curs de cada universitat, entre d’altres.