Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Imatge programa Entreiguals

De l’1 al 21 de desembre de 2021 estarà oberta la inscripció per ser mentor o mentora del programa Entreiguals de la Universitat de València, una iniciativa que vincula estudiantat amb experiència amb nou estudiantat per facilitar la incorporació a la Universitat. A partir del dia 2 de desembre, en el cas de la Facultat de Biològiques.

Ser mentor o mentora Entreiguals implica formar-se en mentoria i en els recursos i serveis de la Universitat de València i, en coordinació amb el professorat tutor del centre, desenvolupar les accions previstes per a promoure una integració acadèmica, personal i social del nou estudiantat. A més, ser mentor o mentora té un reconeixement de 3 crèdits ECTS per participació en activitats universitàries.

L’objectiu del programa de mentoria Entreiguals, que es coordina des del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), és facilitar la incorporació d’estudiants de nou ingrés i acompanyar la integració d’estudiants incoming. L’experiència personal, compartida d’igual a igual, resulta molt útil per al nou estudiantat que arriba a la Universitat. 

Més informació