Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Image de la noticia

De l’1 al 30 de setembre està oberta la convocatòria d’ajudes a activitats socioculturals que promoguen la igualtat entre homes i dones, realitzades per  l’estudiantat de la Universitat de València. Es poden presentar propostes d’accions culturals que intenten trencar la bretxa de gènere, de reflexió crítica, de divulgació científica  o de difusió de referents culturals, entre altres, i aconseguir fins a 1.000 euros per projecte.

Les propostes s’han de dur a terme de l’1 de novembre de 2021 fins al 31 de març de 2022. També hi haurà una segona convocatòria que s’obrirà al segon quadrimestre i les activitats s’hauran de celebrar de l’1 d’abril al 31 d’octubre de 2022.

Les ajudes tenen l'objectiu de promoure activitats que afavorisquen la igualtat en la Universitat i en la societat, d'acord amb les bases establertes en el III Pla d'Igualtat de la Universitat de València 2019-2021. Són gestionades pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), en coordinació amb la vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València i conjuntament amb  la Unitat d’Igualtat. S’ofereix, per a qui ho necessite, un servei d’assessorament en el disseny i realització del projecte.