Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Interior Facultat

II Seminari Societat Civil i Paisatge. Paisatge I Participació Ciutadana. 8 de nvoembre

  • 7 de novembre de 2018
II Seminari Societat Civil i Paisatge. Paisatge I Participació Ciutadana. 8 de nvoembre

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la UV i el Centro para el Conocimiento del Paisaje organitzen el proper 8 de novembre el II Seminari Societat Civil i Paisatge, amb el títol "Paisatge i Participació Ciutadana".

El seminari abordarà tres aspectes essencials de la relació paisatge-societat, com són les aportacions de la ciència al tractament del paisatge, la governança del paisatge i les iniciatives ciutadanes per a la salvaguarda del paisatge.

Tot això amb l'objectiu final d'implementar i impulsar eines que facilitin i permetin la participació ciutadana en matèria de paisatge, en un moment en què la participació s'ha convertit en una qüestió imprescindible per a l'èxit de les polítiques, el disseny d'accions i la posada en valor i modificació del paisatge. En aquesta activitat hi col·laboren el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana.

Els assistents inscrits obtindran un certificat d'assistència de la UV Ja podeu inscriure-us al següent enllaç: http://links.uv.es/EblgW8j

Cartell

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies