Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Geografia i Història Logo del portal

Membres del Consell de Direcció visiten la Facultat de Geografia i Història

  • Gabinet de la Rectora
  • 28 de juny de 2019
Fotografia de la reunió del Consell de Direcció, l'equip deganal, els departaments i la representació estudiantil.
Fotografia de la reunió del Consell de Direcció, l'equip deganal, els departaments i la representació estudiantil.

La visita a la Facultat de Geografia i Història de la UV ha servit per a possibilitar la trobada entre l’equip deganal de la Facultat i la Direcció de la Universitat, i propiciar reunions amb directors i directores dels diferents departaments del centre, així com amb representació de l’estudiantat.

En la trobada amb l’equip deganal i les direccions dels diferents departaments de la Facultat, que ha estat presidida per la rectora M. Vicenta Mestre d’una part i pel degà Josep Montesinos d’altra, s’han plantejat qüestions relacionades amb el finançament de les despeses de funcionament del centre i els departaments, les necessitats d’infraestructura, les diverses circumstàncies que afecten les plantilles o els plans d’estudi de la Facultat. A més, s’ha posat en valor el compromís del centre amb l’accessibilitat i el necessari reconeixement de l’adequat grau d’experimentalitat dels 5 laboratoris que té la Facultat.

La rectora ha estat acompanyada per la vicerectora d'Estudis i Política Lingüística Isabel Vázquez, el vicerector de Projecció Territorial i Societat Jorge Hermosilla i el vicerector d'Economia i Infraestructures Justo Herrera, completant l’equip del Consell de Direcció que s’ha desplaçat al centre situat a l’avinguda Blasco Ibáñez a fi de dur a terme sengles trobades.

En representació de l'estudiant han acudit un grup de membres de l’ADR de Geografia i Història, que els han fet arribar reivindicacions relacionades amb els plans d’estudis o les infraestructures a la Facultat.

La rectora, en nom del Consell de Direcció, ha manifestat la seua voluntat de treballar en la línia marcada tant en aquesta com en altres visites “són una oportunitat excel·lent per a conèixer en primera persona qüestions específiques que afecten de manera específica a determinats centres, departaments i estudiantat, així com per a fomentar la proximitat amb les persones”.

El degà ha remarcat “la fluïdesa de les relacions amb el Rectorat”, tot i així destacant que “aquestes reunions que s’estan plantejant són una ferramenta perquè el Consell de Direcció de la Universitat conega la realitat de la gestió a nivell deganal, departamental i estudiantil, així com per a conèixer directament de la rectora la seua opinió sobre qüestions clau del funcionament del centre”.