Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Geografia i Història Logo del portal

PREMI TRIBUNAL DE LES AÏGUES DE VALÈNCIA AL DR. JORGE HERMOSILLA PLA

  • 24 de febrer de 2023
PREMI TRIBUNAL DE LES AÏGUES DE VALÈNCIA AL DR. JORGE HERMOSILLA PLA

Ahir 23 de Febrer, al Saló de Corts del Palau de la Generalitat, el Tribunal de les Aigües de València va concedir el seu Premi al nostra Company i catedràtic de Geografia de la Facultat de Geografia Història, Universitat de València, Dr. Jorge Hermosilla Pla. L’acte presidit pel Tribunal de les Aigües en ple, el President de la Generalitat i nombroses autoritats i del món de la cultura. Amb la presència, així mateix de la nostra Rectora Dra. Mavi Mestre i un grup de companys/es de la nostra Facultat.

Volem felicitar al nostre company Jorge Hermosilla pel seu merescut guardó, pel seu treball en temes de regadiu, aigua i territori al front del l’equip Estepa. Premiat també per la seua vinculació al Tribunal de les Aigües. El professor Hermosilla va ser l’encarregat, en nom dels guardonats, del discurs de recepció i agraïment dels Premis. Els altres premiats van ser : La Diputació de València, el Cicle Integral de l’Aigua de l’Ajuntament de València, el Consejo de Hombres Buenos de la Huerta de Murcia, el Consell Jurídic Consultiu de la Generalitat Valenciana , el Misteri d’Elx, el periòdic Levante-EMV i a l’ONG Agua Pura.

Per A la nostra Facultat és un honor comptar entre el seu claustre de professorat a qui se li reconeix amb tan merescut guardó.

Imatges: