Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Geografia i Història Logo del portal

La Universitat de València, present en l’Assemblea General de la Xarxa d’Universitats de la Ruta de la Seda

  • 14 de novembre de 2017
La Universitat de València, present en l’Assemblea General de la Xarxa d’Universitats de la Ruta de la Seda

Guillermo Palao, vicerector d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València, es troba en Vietnam representant a la UV en la Tercera Assemblea General de la SUN, l’entitat que engloba a universitats de tot el món unides amb l’objectiu de promoure projectes relacionats amb la Ruta de la Seda.

 

La Tercera Assemblea General de la SUN té lloc entre el 8 i el 12 de novembre en la ciutat d’Ho Chi Minh, l’orbe més gran de Vietnam. En aquesta trobada tenen lloc actes acadèmics i culturals que s’emmarquen sota el lema La bellesa de la diversitat en harmonia al llarg de la Ruta de la Seda. L’Assemblea serveix també per què les universitats pertanyents a la xarxa de la Ruta de la Seda intercanvien experiències i projectes. En aquest sentit, el vicerector d’Internacionalització i Cooperació de la UV, Guillermo Palao, ha participat en la trobada per a detallar les estratègies de la Universitat en matèria de difusió i investigació sobre aquesta ruta mil·lenària.

A més, el vicerector ha estat acompanyat d’Estela Martí, estudiant de la UV que ha sigut guardonada amb l’Excellence Award de la segona edició de WRICOS, el concurs d’escriptura sobre la Ruta de la Seda, el premi del qual recollirà en el marc d’aquesta Assemblea.