University of Valencia logo Logo del portal

  • Llibre

Seminari Internacional “Societat Civil i Paisatge. El paper de les Organitzacions no Governamentals”

  • October 23rd, 2017

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians organitza el 9 i 10 de novembre el Seminari Internacional “Societat Civil i Paisatge. El paper de les Organitzacions no Governamentals”, que tindrà lloc en l’aula F3.4 de la Facultat de Geografia i Història.

Aquest seminari, estructurat en tres mòduls principals, un dels quals consisteix en una eixida de camp per la comarca de l’Alt Palància, pretén fer-se ressò del treball que les Organitzacions no Governamentals están implementant en materia de paisatge, territori i patrimoni paisatgístic. Així mateix, es desitja contribuir mitjançant intervencions d’academics i gestor de l’administració pública, amb els conceptes, valors, polítiques i instruments de paisatge, que fan efectiva la Convenció Europea del Paisatge a la Comunitat Valenciana i a Espanya.

Per a més información: https://www.catedrapaisajevalenciano.es/es/agenda/seminario-sociedad-civil-paisaje/

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy