Logo UVGrado en SociologíaFacultad de Ciencias Sociales Logo del portal

Tres equips finalistes de MOTIVEM 2019 amb presència de la Facultat de Ciències Socials

  • 21 mayo de 2019

El passat 15 de maig, a la Fundació ADEIT, va tenir lloc el lliurament de diplomes al professorat coordinador i als equips finalistes que han participat en MOTIVEM 2019, en un acte presidit per la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre Escrivà. 

La Facultat de Ciències Socials va estar representada en tres dels equips finalistes. Laura Mascarell Onandia, estudiant de tercer curs del grau en Relacions Laborals i Recursos Humans va participar en un equip que ha dissenyat un projecte per a resoldre el dubte sobre què menjar en la Universitat, gràcies a l'aplicació de tecnologies per a informar del que ofereix la cafeteria de cada Centre. Per la seua banda, les estudiants de tercer curs del Grau en Treball Social, Nancy del Camp Càceres, Sheila Martínez Saiz i Tania Valladolid Pla van plantejar un projecte social que pretén interrelacionar al col·lectiu de persones majors amb la finalitat de combatre la seua solitud. En aquest cas, l'equip va ser coordinat pel professor Manuel Francisco Salines Tomás, del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Facultat de Ciències Socials. Finalment Zainab Afellay i Catalina Pirvu, estudiants de tercer del grau en Relacions Laborals i Recursos Humans van proposar com a projecte el desenvolupament de papereres automàtiques en universitats per a ajudar contra el canvi climàtic. 

MOTIVEM és un programa formatiu implementat en la Universitat de València, dirigit pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT i que aúna esforços en equip, d'estudiantat i professorat, en el desenvolupament i presentació d'idees. El programa contribueix al fet que es posen en pràctica competències transversals de creativitat, iniciativa, negociació i comunicació l'adquisició de la qual afavoreix la futura ocupabilidad de l'estudiantat. La participació en el programa és gratuïta gràcies al suport econòmic de la Generalitat Valenciana i de l’Obra Social “la Caixa”. A més, l’aportació econòmica de l’Obra Social “la Caixa”. La col·laboració d'aquesta última comprèn que es destinen 16.000 euros als treballs que resulten finalistes.