Enllaç a la pàgina del Grau en BioteconologiaFacultat de Ciències BiològiquesUniversitat de València Logo del portal

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Mooc Biologia Molecular

  10/01/19

  Obert el termini d'inscripció al MOOC "Biología Molecular: Bases y aplicaciones"

  El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

  [Llegir més]

 • 11/07/18

  Requisit lingüístic Programa Internacional i Erasmus Estudis 2019-2020

  Si estàs interessat/da en realitzar una estada de mobilitat del Programa Internacional o d’Erasmus Estudis, has d´assegurar-te que disposes del nivell d´idioma exigit en la universitat de destinació, i preparar el requisit lingüístic que cal acreditar.

 • 10/07/18

  Cursos valencià i anglès per a estudiants

 • 31/12/16

  Programa de prácticas en EEUU para jóvenes españoles recientemente graduados.

  El 27 de juliol es va publicar una resolució del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) i de la Secretaria General d'Immigració i Emigració per la qual s'aprova la convocatòria per a la realització de pràctiques laborals en empreses d'Estats Units d'Amèrica.

  [Llegir més]

 • 12/12/16

  La Universitat i Fisabio participen en un estudi genètic que fixa l’origen del bacteri de la sífilis

  Un estudi internacional en el qual ha participat l’investigador i catedràtic de genètica de la Universitat de València i investigador de la Unitat Mixta en Infecció i Salut Pública de la Fundació Fisabio i l’Institut Cavanilles Fernando González, ha demostrat que l’origen de les actuals soques del bacteri causant de la sífilis, 'Treponema pallidum', subespècie 'pallidum' (TPA), se situa en el segle XVIII. El treball, publicat en la revista 'Nature Microbiology', afirma que el bacteri va mutar en el segle XX, després del descobriment i l’aplicació de la penicil·lina, fet que va contribuir a l’actual expansió mundial de la sífilis.

  [Llegir més]

 • Jorge F. Vázquez-Castellanos, investigador de la Unitat Mixta en Genòmica i Salut de la Fundació Fisabio i la Universitat de València; i María José Gosalbes, investigadora de la Unitat Mixta i del CIBERESP.

  01/12/16

  Un estudi de la Universitat, l’Hospital Ramón i Cajal i Fisabio revela que els prebiòtics milloren la immunitat de persones amb VIH

  Un estudi de la Universitat de València, l’Hospital Ramón i Cajal i Fisabio ha demostrat que l’administració de prebiòtics influeix en la composició i el funcionament dels bacteris intestinals de les persones afectades pel VIH i que millora paràmetres d’inflamació i funció immunològica. Els resultats, publicats en la revista Mucosal Immunology (del grup ‘Nature’) confirmen que aquests tractaments són efectius per controlar la inflamació crònica que pateixen aquests pacients.

  [Llegir més]

 • Josema Torres, Salva Martí, Carlos López, Xavier Ponsoda, Marian León, Javier Prieto.

  21/11/16

  Descobreixen quines proteïnes participen en la conversió de cèl·lules adultes en cèl·lules mare pluripotents

  La Universitat de València lidera un equip de recerca que ha identificat quines proteïnes participen en l’inici de la conversió de cèl·lules adultes en cèl·lules mare pluripotents induïdes, a través de la fissió mitocondrial. L’estudi molecular, aplicable en Medicina Regenerativa i carcinogènesis, ha sigut publicat en la revista ‘Cell Cycle’, i conclou que sense aquestes proteïnes, la reprogramació cel·lular no podria produir-se.

  [Llegir més]

 • Estefanía Cerro, Juan M. Fernández, María Sabater, Beatriz Llamusí i Rubén Artero

  09/11/16

  Investigadors de la Universitat i d’INCLIVA validen un mètode genètic per tractar la distròfia miotònica de tipus 1

  Investigadors de la Universitat de València i d’INCLIVA han validat una nova metodologia per al tractament de la distròfia miotònica de tipus 1 a través de l’augment terapèutic del gen ‘muscleblind’ mitjançant el silenciament d’un altre, ‘miARNs’. La recerca, que han realitzat en un model animal i han publicat en la revista Scientific reports, obri la porta a la reducció de l’atròfia i d’altres manifestacions musculars que es deriven de la patologia.

  [Llegir més]

 • 07/11/16

  La Universitat de València participa en AdaptNET, primera xarxa espanyola de recerca en genòmica de l’adaptació

  La Universitat de València participa en AdaptNET, primera xarxa espanyola de recerca en genòmica de l’adaptació. La iniciativa està coordinada pel catedràtic Julio Rozas, de la Facultat de Biologia i de l’Institut de Recerca de la Biodiversitat de la Universitat de Barcelona. Finançada pel Ministeri d’Economia i Competitivitat, la xarxa està integrada per vint-i-quatre laboratoris d’onze centres de recerca de tot l’Estat i aglutina científics de renom internacional.

  [Llegir més]

 • 11/10/16

  Sessió informativa MOTIVEM

  Pròximament tindrà lloc en aquest centre una sessió informativa sobre MOTIVEM dirigida al professorat. Pots informar-te en http://www.adeituv.es/ca/motivem

Per a més novetats, utilitza el cercador

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies