1r curs
Coordinació: Salvador Mena Mollá
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 6,
Formació bàsica: 54.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33972 |
Biologia general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33980 |
Bioquímica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33978 |
Estadística |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33979 |
Fisiologia general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33977 |
Física |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33976 |
Matemàtiques |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33982 |
Microbiologia |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33974 |
Química general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33975 |
Química orgànica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33996 |
Bases de l'enginyeria química |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
2n curs
Coordinació: Pedro Vicente Martínez Culebras
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 54,
Formació bàsica: 6.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33973 |
Biologia vegetal i animal |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33981 |
Anàlisi química |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33983 |
Bromatologia |
10,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33998 |
Documentació i metodologia científica |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33997 |
Operacions bàsiques |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34001 |
Producció de matèries primeres |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33985 |
Química dels aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34004 |
Transformació i conservació |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
3r curs
Coordinació: Houda Berrada Ramdani
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33988 |
Anàlisi dels aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33994 |
Bases de salut pública |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34010 |
Economia i empresa |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33986 |
Gestió de qualitat |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34111 |
Indústries alimentàries |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33984 |
Legislació alimentària i deontologia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34006 |
Microbiologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33987 |
Nutrició i dietètica |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34007 |
Parasitologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34008 |
Toxicologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: José Vicente Gil Ponce
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 45,
Optatiu: 15.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33995 |
Alimentació i cultura |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34005 |
Biotecnologia d'aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34009 |
Higiene alimentària |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34000 |
Practiques externes |
18 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34002 |
Treball fi de grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
|
Optativitat |
15 |
Optatiu |
|
Assignatures optatives
1r curs
Coordinació: Salvador Mena Mollá
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 6,
Formació bàsica: 54.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33972 |
Biologia general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33980 |
Bioquímica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33978 |
Estadística |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33979 |
Fisiologia general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33977 |
Física |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33976 |
Matemàtiques |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33982 |
Microbiologia |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33974 |
Química general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33975 |
Química orgànica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33996 |
Bases de l'enginyeria química |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
2n curs
Coordinació: Pedro Vicente Martínez Culebras
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 54,
Formació bàsica: 6.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33973 |
Biologia vegetal i animal |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33981 |
Anàlisi química |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33983 |
Bromatologia |
10,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33998 |
Documentació i metodologia científica |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33997 |
Operacions bàsiques |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34001 |
Producció de matèries primeres |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33985 |
Química dels aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34004 |
Transformació i conservació |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
3r curs
Coordinació: Houda Berrada Ramdani
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33988 |
Anàlisi dels aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33994 |
Bases de salut pública |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34010 |
Economia i empresa |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33986 |
Gestió de qualitat |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34111 |
Indústries alimentàries |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33984 |
Legislació alimentària i deontologia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34006 |
Microbiologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33987 |
Nutrició i dietètica |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34007 |
Parasitologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34008 |
Toxicologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: José Vicente Gil Ponce
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 45,
Optatiu: 15.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33995 |
Alimentació i cultura |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34005 |
Biotecnologia d'aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34009 |
Higiene alimentària |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34000 |
Practiques externes |
18 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34002 |
Treball fi de grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
|
Optativitat |
15 |
Optatiu |
|
Assignatures optatives
1r curs
Coordinació: Salvador Mena Mollá
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 6,
Formació bàsica: 54.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33972 |
Biologia general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33980 |
Bioquímica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33978 |
Estadística |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33979 |
Fisiologia general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33977 |
Física |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33976 |
Matemàtiques |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33982 |
Microbiologia |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33974 |
Química general |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33975 |
Química orgànica |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33996 |
Bases de l'enginyeria química |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
2n curs
Coordinació: Pedro Vicente Martínez Culebras
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 54,
Formació bàsica: 6.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33973 |
Biologia vegetal i animal |
6 |
Formació bàsica |
Veure fitxa |
33981 |
Anàlisi química |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33983 |
Bromatologia |
10,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33998 |
Documentació i metodologia científica |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33997 |
Operacions bàsiques |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34001 |
Producció de matèries primeres |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33985 |
Química dels aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34004 |
Transformació i conservació |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
3r curs
Coordinació: Houda Berrada Ramdani
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 60.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33988 |
Anàlisi dels aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33994 |
Bases de salut pública |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34010 |
Economia i empresa |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33986 |
Gestió de qualitat |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34111 |
Indústries alimentàries |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33984 |
Legislació alimentària i deontologia |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34006 |
Microbiologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
33987 |
Nutrició i dietètica |
9 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34007 |
Parasitologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34008 |
Toxicologia alimentària |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
4t curs
Coordinació: José Vicente Gil Ponce
Crèdits totals: 60 |
Obligatori: 45,
Optatiu: 15.
Codi |
Nom |
Crèdits |
Caràcter |
Guia docent, horaris, exàmens |
33995 |
Alimentació i cultura |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34005 |
Biotecnologia d'aliments |
6 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34009 |
Higiene alimentària |
4,5 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34000 |
Practiques externes |
18 |
Obligatori |
Veure fitxa |
34002 |
Treball fi de grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments |
12 |
Obligatori |
Veure fitxa |
|
Optativitat |
15 |
Optatiu |
|
Assignatures optatives