Logo UVGrau en Ciència i Tecnologia dels AlimentsFacultat de Farmàcia Logo del portal

  • CE1: Fabricar i conservar aliments.
  • CE2: Analitzar aliments.
  • CE3: Controlar i optimitzar els processos i els productes en la industria alimentària.
  • CE4: Desenvolupar nous processos i productes en la industria alimentària.
  • CE5: Analitzar i avaluar els riscos alimentaris.
  • CE6: Gestionar la seguretat alimentària.
  • CE7: Dissenyar i interpretar enquestes alimentàries.
  • CE8: Assessorar legalment, científicament i tècnicament la indústria alimentària i els consumidors.
  • CE9: Conèixer els aliments que sorgeixen per l'aplicació de noves tecnologies o nous coneixements nutricionals així com el seu marc legislatiu i les seues repercussions socials.
  • CE10: Col·laborar en la planificació i el desenvolupament de polítiques en matèria d'alimentació, nutrició i seguretat alimentària basades en les necessitats de la població i la protecció de la salut.
  • CE11: Assessorar en el desenvolupament, la comercialització, l'etiquetatge, la comunicació i el màrqueting dels productes alimentaris d'acord amb les necessitats socials, els coneixements científics i la legislació vigent.
  • CE12: Participar en la gestió, l'organització i el desenvolupament dels serveis d'alimentació.
  • CE13: Conèixer l'estructura de la cèl·lula i la seua evolució.
  • CE14: Comprendre d'una manera general el funcionament cel·lular.
  • CE15: Ser capaç d'entendre on tenen lloc els diferents processos cel·lulars.
  • CE16: Conèixer el cicle cel·lular i la seua regulació.
  • CE17: Comprendre els principis bàsics de l'organització del genoma, l'herència i la diversitat biològica.
  • CE18: Conèixer i comprendre els nivells d'organització dels vegetals i els animals.
  • CE19: Conèixer i interpretar la diversitat vegetal i animal.
  • CE20: Conèixer i comprendre l'estructura i la funció dels vegetals i els animals.
  • CE21: Conèixer els assajos pràctics que es poden realitzar per demostrar les distintes hipòtesis relacionades amb la biologia animal i la vegetal.
  • CE22: Conèixer el funcionament d'aparells i de tècniques elementals relacionades amb l'assignatura.
  • CE23: Conèixer la fisiologia bàsica del cos humà des del nivell molecular a l'organisme complet, en les distintes etapes de la vida.
  • CE24: Aprendre a entendre l'organisme com un tot.
  • CE25: Conèixer i interpretar com participa cada òrgan en el manteniment de la constància del medi intern.
  • CE26: Modelització i resolució de problemes: ser capaç d'identificar els elements essencials d'un procés/situació i d'establir un model de treball d'aquest. Ser capaç de realitzar les aproximacions requerides a fi de reduir un problema fins a un nivell manejable. Pensament crític per construir models físics.
  • CE27: Conèixer les reaccions en dissolució, diferents estats de la matèria i principis de la termodinàmica.
  • CE28: Poder anomenar i formular els compostos químics inorgànics i orgànics.
  • CE29: Poder resoldre qualsevol problema bàsic relatiu a la determinació de les formules empíriques i moleculars dels compostos.
  • CE30: Saber resoldre problemes quantitatius senzills relatius als processos químics, tant en l'equilibri com des d'un punt de vista cinètic.
  • CE31: Poder explicar de manera comprensible fenòmens i processos relacionats amb aspectes bàsics de la química.
  • CE32: Reconéixer els tipus d'enllaços que es poden presentar en els compostos orgànics i els distints tipus de representació de les molècules orgàniques.
  • CE33: Saber aplicar les regles generals de nomenclatura per als compostos orgànics, incloent l'estereoquímica.
  • CE34: Conèixer els distints grups funcionals presents a les molècules orgàniques i saber relacionar la presència de grups funcionals amb les propietats fisicoquímiques de les molècules orgàniques.
  • CE35: Conèixer la reactivitat general dels grups funcionals més importants presents a les molècules orgàniques.
  • CE36: Conèixer els mecanismes de les transformacions químiques més importants.
  • CE37: Conèixer els mètodes d'obtenció més generals dels distints tipus de compostos.
  • CE38: Saber relacionar la presència de grups funcionals a les molècules amb la seua reactivitat enfront de diferents processos (substitució, eliminació, addició, hidròlisi, oxidació, reducció...).
  • CE39: Comprendre i poder predir el comportament dels compostos orgànics en diferents entorns (químics, biològics, ambientals).
  • CE40: Desenrotllar la capacitat per estimar els riscos associats a la utilització de substàncies químiques i processos de laboratori.
  • CE41: Adquirir el coneixement necessari per resoldre derivades, integrals i equacions diferencials.
  • CE42: Ser capaç de plantejar problemes d'equacions diferencials.
  • CE43: Saber raonar, estructurar i resoldre els problemes amb base matemàtica que se li presenten.
  • CE44: Conèixer l'estructura i les propietats de les macromolècules biològiques i la seua relació amb la funció que realitzen.
  • CE45: Comprendre el funcionament dels enzims i la seua regulació.
  • CE46: Conèixer els mecanismes d'obtenció i de transformació d'energia.
  • CE47: Conèixer les rutes metabòliques principals i obtenir una visió integrada del metabolisme i la seua regulació.
  • CE48: Conèixer i comprendre els processos essencials en la transmissió de la informació genètica des del DNA fins a la proteïna.
  • CE49: Posseir i comprendre els fonaments de la física en els aspectes teòrics i experimentals, així com el bagatge matemàtic necessari per a la seua formulació.
  • CE50: Resolució de problemes: ser capaç davaluar clarament els ordres de magnitud, de desenvolupar una percepció de les situacions que són físicament diferents però que mostren analogies, permetent, per tant, lús de solucions conegudes a nous problemes.
  • CE51: Comprensió teòrica de fenòmens físics: tenir una bona comprensió de les teories físiques més importants (estructura lògica i matemàtica, suport experimental, fenòmens físics descrits).
  • CE52: Investigació bàsica i aplicada: sdquirir una comprensió de la naturalesa de la investigació física, de les formes en què es du a terme i de com la investigació en física és aplicable a molts camps diferents; habilitat per dissenyar procediments experimentals i/o teòrics per: (I) resoldre els problemes corrents en la investigació acadèmica o industrial; (II) millorar els resultats existents
  • CE53: Descriure i sintetitzar adequadament el conjunt de dades observades en l'experiment.
  • CE54: Analitzar les dades observades utilitzant algun paquet estadístic.
  • CE55: Interpretar correctament els resultats proporcionats per paquets estadístics.
  • CE56: Elaborar i presentar un informe de l'estudi experimental realitzat.
  • CE57: Conèixer l'estadística aplicada a ciències de la salut.
  • CE58: Conèixer l'evolució històrica, antropològica i sociològica de l'alimentació, la nutrició i la dietètica en el context de la salut i la malaltia.
  • CE59: Conèixer els factors socioculturals i psicològics que incideixen en l'origen, el desenvolupament i el tractament de trastorns de la conducta alimentària així com de riscos i crisi alimentària.
  • CE60: Conèixer com es generen diferents actituds sobre el fet alimentari i aprehendre principis teòrics i metodològics bàsics per a l'anàlisi socioantropològic del sistema alimentari i, en particular, el consum, la preparació i els hàbits alimentaris.
  • CE61: Reconéixer la pluralitat de punts de vista amb què es construeix el fet alimentari a través de distints agents i discursos socials.
  • CE62: Adquirir els coneixements i la destresa necessaris per elucidar les causes de les modificacions organolèptiques i/o nutricionals de components i/o aliments.
  • CE63: Adquirir coneixements per al disseny i/o la millora dels aliments.
  • CE64: Aprendre el mínim maneig d'aparellatge científic relacionat directament amb la tasca professional.
  • CE65: Identificar, dissenyar, obtenir, analitzar, controlar i produir aliments i altres productes i matèries primeres d'interès sanitari d'ús humà o veterinari.
  • CE66: Dissenyar, aplicar i avaluar reactius, mètodes i tècniques analítiques.
  • CE67: Desenvolupar anàlisis higienicosanitàries relacionades amb els aliments.
  • CE68: Coneixement bàsic dels distints tipus de microorganismes.
  • CE69: Comprensió del creixement dels microorganismes tant a nivell individual com de poblacions, els seus requeriments i els mètodes per al seu control.
  • CE70: Conèixer i comprendre els criteris de classificació i d'identificació de microorganismes, en especial, les característiques diferencials fisiològiques i bioquímiques dels microorganisme d'interès alimentari.
  • CE71: Comprendre els mecanismes de patogenicitat microbiana i la importància de les defenses inespecíficas i específiques enfront de la infecció.
  • CE72: Entendre la genètica microbiana, la importància de la variabilitat del DNA en l'evolució i les aplicacions de l'enginyeria genètica al camp alimentari.
  • CE73: Diferenciar entre antibiòtics i agents quimioteràpics sintètics i semisintètics i conèixer la importància i les bases genètiques de la resistència microbiana als agents quimioteràpics.
  • CE74: Aïllar cultius purs de microorganismes, avaluar el creixement microbià i treballar tenint present la tècnica asèptica i el concepte d'esterilitat.
  • CE75: Domini de les tècniques de cultiu, aïllament i identificació dels microorganismes en aliments.
  • CE76: Aplicació de les mesures de prevenció en la transmissió de malalties microbianes per aliments.
  • CE77: Conèixer la definició i la classificació dels diversos aliments d'acord amb normes legals d'àmbit nacional, europeu i internacional.
  • CE78: Conèixer la composició dels diversos grups d'aliments.
  • CE79: Conèixer les propietats (nutricionals, tecnològiques i saludables) dels aliments.
  • CE80: Adquirir capacitat per avaluar les repercussions del consum daliments en la salut de la població.
  • CE81: Conèixer els paràmetres de qualitat generals i específics de cada grup d'aliments.
  • CE82: Conèixer i saber aplicar els principis del sistema d'autocontrol (APPCC) per avaluar i controlar la qualitat alimentària.
  • CE83: Conèixer les propietats fisicoquímiques, reaccions químiques i les funcions tecnològiques dels components dels aliments.
  • CE84: Conèixer la influència de factors físics i químics sobre els components dels aliments.
  • CE85: Saber aplicar els coneixements adquirits en l'elaboració i la conservació d'aliments.
  • CE86: Conèixer aspectes generals previs a l'anàlisi i saber-los aplicar al camp específic dels aliments.
  • CE87: Adquirir coneixements sobre el plantejament, la metodologia per aplicar i el desenvolupament de l'anàlisi d'aliments que li permeta avaluar-ne l'aplicació en casos concrets.
  • CE88: Adquirir habilitat en la cerca, la selecció, l'elaboració, la millora i l'avaluació del procediments d'anàlisi d'aliments.
  • CE89: Saber aplicar les principals metodologies analítiques (físiques, químiques i sensorials) adequades a l'objecte i a la finalitat d'anàlisi plantejada.
  • CE90: Conèixer el paper dels additius alimentaris en el disseny i la innovació de nous ingredients, productes i processos alimentaris.
  • CE91: Conèixer els additius sorgits de nous coneixements de les seues fonts naturals o producte de la biotecnologia daliments.
  • CE92: Conèixer la metodologia per a la selecció adequada d'envasos en funció del producte per envasar i la comercialització prevista.
  • CE93: Conèixer les noves tendències d'envasament d'aliments: envasos actius i intel·ligents i la seua aplicació en la indústria alimentària.
  • CE94: Aplicar els mètodes d'anàlisi sensorial a la investigació en la indústria alimentària i per a l'acceptabilitat de nous processos i productes.
  • CE95: Coneixer els conceptes bàsics de toxicologia laboral.
  • CE96: Coneixer l'avaluació de l'exposició a agents tòxics i dels límits d'exposició professional.
  • CE97: Coneixer els principis generals del control biològic.
  • CE98: Coneixer els agents tòxics sobre la salut en lambient professional.
  • CE99: Coneixer els procediments d'avaluació i de control de riscos toxicològics laborals.
  • CE100: Coneixer els mètodes més utilitzats per a l'anàlisi i el control dels tòxics en el medi laboral.
  • CE101: Conèixer els principals fòrums de discussió científica i el seu funcionament habitual.
  • CE102: Ser capaç de redactar, presentar i defensar resultats d'investigació.
  • CE103: Entendre què és una tesi doctoral, com es redacta i com es presenta.
  • CE104: Ser capaç de formalitzar una sol·licitud d'un projecte d'investigació.
  • CE105: Conèixer els condicionants ètics en la investigació en ciències de la salut.
  • CE106: Conèixer les formes d'operació de la indústria alimentària.
  • CE107: Conèixer, aplicar i resoldre els balanços de matèria i d'energia per calcular els cabals, les composicions, les temperatures i les necessitats energètiques dels processos de la indústria alimentària.
  • CE108: Conèixer els mecanismes i les equacions de velocitat de transport de propietat: flux difusiu i flux convectiu.
  • CE109: Conèixer els mecanismes de transmissió de calor.
  • CE110: Aplicar les equacions per al flux conductiu de calor al càlcul de gruixos daïllants.
  • CE111: Aplicar les equacions per al flux convectivo de calor al dimensionament de bescanviadors de calor de tubs concèntrics.
  • CE112: Aplicar les equacions de velocitat de reacció i els balanços de matèria i denergia al disseny de reactors químics.
  • CE113: Conèixer i classificar les operacions unitàries.
  • CE114: Ser capaç de seleccionar, dimensionar i analitzar el funcionament d'equips de processos basats en el transport de quantitat de moviment.
  • CE115: Ser capaç de seleccionar, dimensionar i analitzar el funcionament d'equips de processos basats en el transport d'energia.
  • CE116: Ser capaç de seleccionar, dimensionar i analitzar el funcionament d'equips de processos basats en el transport de matèria.
  • CE117: Ser capaç de seleccionar, dimensionar i analitzar el funcionament d'equips de processos basats en el transport simultani de matèria i d'energia.
  • CE118: Manejar equips a nivell de laboratori o de planta pilot semblants als existents en la indústria alimentària.
  • CE119: Reconèixer les pròpies limitacions i la necessitat de mantenir i actualitzar la competència professional, prestant una importància especial a l'aprenentatge, de manera autònoma i continuada, de nous coneixements, productes i tècniques en nutrició i alimentació, així com la motivació per la qualitat.
  • CE120: Interpretar correctament la informació d'un problema i traduir-la en variables de procés i/o de funcionament d'equips.
  • CE121: Ser capaç d'elaborar un informe escrit de forma correcta, comprensible i organitzada.
  • CE122: Conèixer, valorar críticament i saber utilitzar i aplicar les fonts d'informació relacionades amb nutrició, alimentació, estils de vida i aspectes sanitaris.
  • CE123: Conèixer a fons els recursos naturals que són aprofitats per a la producció de matèries primeres destinades a l'obtenció d'aliments.
  • CE124: Adquirir coneixements sobre fisiologia i maneig òptim de plantes i animals utilitzats per a la producció d'aliments.
  • CE125: Conèixer i comprendre la incidència de la fertilització, tècniques de cultiu, funcionament de les granges, fisiologia de les espècies animals utilitzades i tots altres aspectes que incideixen en les característiques finals de les matèries primeres d'origen vegetal i animal.
  • CE126: Ser capaç d'identificar els diferents sistemes de producció agrària i comprendre com es combinen mitjans, factors i processos.
  • CE127: Aprendre a analitzar els factors lligats als sistemes de producció que poden exercir una major influència sobre el rendiment i la qualitat dels aliments.
  • CE128: Adquirir criteri sobre les exigències de selecció de les diferents espècies i sobre les tècniques de producció mes adients per obtenir unes característiques finals de les matèries primeres adequades a les preferències del consumidor.
  • CE129: Aplicar els coneixements dels processos de transformació i conservació al desenvolupament de nous processos i productes.
  • CE130: Aplicar les tecnologies emergents de processament i conservació daliments per a la concepció de nous productes amb millores de qualitat, costos i repercussió mediambiental.
  • CE131: Conèixer els processos biotecnològics aplicats a la producció daliments, ingredients i additius alimentaris.
  • CE132: Conèixer el paper de les noves eines biotecnològiques per al disseny i la producció de processos i productes nous en la indústria alimentària.
  • CE133: Conèixer els aliments transgènics i les seues implicacions sanitàries, mediambientals i econòmiques, així com les repercussions socials i el marc legislatiu.
  • CE134: Coneixer i comprendre dels diferents tipus de cicles biològics relacionats amb la transmissió alimentària de paràsits.
  • CE135: Coneixer els paràsits propis de productes carnis, productes piscícoles i productes derivats.
  • CE136: Coneixer els microorganismes contaminants dels aliments.
  • CE137: Coneixer els microorganismes deteriorants dels aliments.
  • CE138: Coneixer els microorganismes patògens dels aliments.
  • CE139: Coneixer i comprendre de l'epidemiologia de les malalties microbianes transmeses pels aliments.
  • CE140: Domini de les tècniques de mostreig per a l'anàlisi microbiològica d'aliments.
  • CE141: Domini de les tècniques de mostreig, el seu diagnòstic i identificació de paràsits en aliments.
  • CE142: Conèixer les mesures higienicosanitàries de prevenció i control de malalties parasitàries transmeses a través d'aliments.
  • CE143: Adquirir consciència de la importància de la transmissió de malalties parasitàries a través dels aliments.
  • CE144: Conèixer els distints processos toxicocinètics (absorció, distribució, metabolisme i excreció).
  • CE145: Conèixer els mecanismes generals de l'acció tòxica.
  • CE146: Coneixement dels efectes nocius de les substàncies tòxiques en els aliments, mecanisme i manifestacions d'aquests efectes.
  • CE147: Coneixer els conceptes bàsics d'higiene dels aliments, processos i productes.
  • CE148: Coneixer les mesures higièniques i preventives de les principals alteracions dels aliments produïdes per substàncies tòxiques, productes químics originats en el processament d'aliments.
  • CE149: Conéixer la utilització de guies de pràctiques correctes d'higiene com una ferramenta per a assegurar l'adequada manipulació d'aliments.
  • CE150: Coneixement adequat dels paràsits contaminants daigües, fruites i verdures.
  • CE151: Coneixer els paràsits deteriorants dels aliments.
  • CE152: Coneixement dels procediments de l'avaluació del risc toxicològic.
  • CE153: Coneixement de les fonts d'exposició, fisiopatologia, simptomatologia, diagnòstic i tractament de les intoxicacions per substàncies tòxiques naturals i artificials presents en els aliments.
  • CE154: Coneixement de les modificacions de les substàncies tòxiques en els aliments durant els processos tecnològics d'aquests.
  • CE155: Previndre les intoxicacions alimentàries mitjançant l'establiment dels límits de seguretat dels tòxics per garantir a la població aliments segurs.
  • CE156: Coneixer els mètodes més utilitzats per a l'anàlisi de tòxics en aliments.
  • CE157: Intervenir en la qualitat i la seguretat alimentària dels productes, de les instal·lacions i dels processos.
  • CE158: Conèixer els conceptes bàsics de salut i salut pública.
  • CE159: Conèixer els aspectes relacionats amb l'economia i la gestió de les empreses alimentàries.
  • CE160: Participar en els equips empresarials de màrqueting social, publicitat i al·legacions saludables.
  • CE161: Conèixer i valorar els determinants de la salut.
  • CE162: Adquirir els coneixements sobre el mètode epidemiològic i la seua aplicació al camp de l'alimentació.
  • CE163: Conèixer els mètodes i els mitjans d'educació sanitària.
  • CE164: Conèixer la relació existent entre medi i salut.
  • CE165: Conèixer les tècniques i les aplicacions de la sanitat ambiental i higiene industrial al camp de la indústria alimentària.
  • CE166: Coneixer les estratègies de promoció de la salut i prevenció de la malaltia.
  • CE167: Adquirir els coneixements sobre epidemiologia i prevenció de malalties transmissibles i no transmissibles.
  • CE168: Adquirir coneixements sobre planificació i prevenció de riscos laborals.
  • CE169: Conèixer els límits legals i ètics de la pràctica professional.
  • CE170: Capacitat per transmetre informació, idees, problemes i solucions dins l'àmbit de l'ètica i la deontologia professional i a un públic tant especialitzat com no especialitzat.
  • CE171: Adquirir coneixements sobre planificació i organització sanitària.
  • CE172: Gestionar subproductes i residus.
  • CE173: Conèixer i comprendre els conceptes fonamentals associats a la gestió ambiental.
  • CE174: Conèixer i comprendre els fonaments i els elements dels sistemes de qualitat.
  • CE175: Aplicar eines i indicadors per al control de qualitat.
  • CE176: Ser capaç de documentar i implantar un sistema de gestió de qualitat segons normes UNE-EN-ISO.
  • CE177: Ser capaç de documentar i implantar un sistema de gestió ambiental segons normes UNE-EN-ISO.
  • CE178: Conèixer els procediments per planificar i realitzar auditories de qualitat.
  • CE179: Coneixer la comercialització dels productes alimentaris.
  • CE180: Conèixer les bases de l'equilibri energètic i nutricional i les bases d'una alimentació saludable per poder establir una dieta equilibrada, variada i suficient.
  • CE181: Conèixer els diferents patrons i hàbits alimentaris. Estudiar els objectius nutricionals i guies dietètiques.
  • CE182: Estudiar les interaccions de i entre els nutrients que puguen afectar la seua biodisponibilitat.
  • CE183: Aplicar tècniques, mètodes i eines que permeten l'avaluació de l'estat nutricional individual.
  • CE184: Conèixer els macronutrients i els micronutrients i altres components dels aliments, la seua funció en l'organisme, fonts alimentàries, valor energètic, biodisponibilitat, necessitats i recomanacions, així com la repercussió de la deficiència i de l'excés sobre la salut.
  • CE185: Conèixer els canvis metabòlics i funcionals amb repercussió nutricional en les diferents etapes del cicle vital i realitzar les modificacions en la dieta d'acord amb els requeriments energètics propis de cada etapa del desenvolupament.
  • CE186: Conèixer l'alimentació i les modificacions per realitzar en situacions especials, veient les adaptacions metabòliques i les necessitats alimentàries nutricionals específiques.
  • CE187: Conèixer els aspectes clau del funcionament dels sectors principals dins la restauració col·lectiva i recomanacions que permeten exercir millor la seua funció alimentària i social en l'àmbit de la nutrició comunitària i de la salut pública.
  • CE188: Dominar tècniques de recuperació d'informació relatives a fonts d'informació primària i secundària, incloent-hi l'ús de bases de dades informatitzades.
  • CE189: Adquirir la capacitat per plantejar i resoldre problemes, així com prendre decisions, en un temps limitat.
  • CE190: Ser capaç d'assumir compromisos socials i ètics.
  • CE191: Reconéixer i respectar allò que és diferent i plural.
  • CE192: Conèixer la legislació aplicable als aliments funcionals i transgènics i a les seues possibles declaracions nutriconales i saludables.
  • CE193: Conèixer el paper de la biotecnologia i noves tendències en tecnologia d'aliments en l'elaboració comercialització d'aliments funcionals i transgènics.
  • CE194: Conèixer les repercussions ètiques i socials dels nous aliments.
  • CE195: Conèixer el desenvolupament de les aplicacions de l'anàlisi sensorial per a la concepció i validació dels processos de fabricació i conservació d'aliments.
  • CE196: Exercitar les diferents tècniques sensorials, els mètodes per a seleccionar i entrenar als equips de catadores, el disseny d'experiments i les tècniques estadístiques aplicables a l'anàlisi sensorial.
  • CE197: Conèixer els aspectes pràctics de la tecnologia dels envasos i embalatges i la seua incidència en la qualitat i seguretat alimentària.
  • CE198: Conèixer els criteris per a la selecció de la maquinària d'envasament. …
  • CE199: Conèixer les diferents modalitats de la fabricació del vi a través de la comprensió dels seus aspectes tecnològics, bioquímicos i microbiològics.
  • CE200: Conèixer els equipaments necessaris per a les diferents tècniques de vinificación.
  • CE201: Conèixer les diferents alteracions microbianes dels vins.
  • CE202: Conèixer l'aplicació de la biotecnologia en la millora dels processos de vinificación.
  • CE203: Conèixer els mètodes utilitzats per a l'elaboració d'additius.
  • CE204: Conèixer els aspectes toxicológicos dels additius.
  • CE205: Conèixer la legislació relativa dels additius.
  • CE206: Arribar a l'habilitat per a realitzar càlculs bàsics.
  • CE207: Implantar sistemes de qualitat i avaluar i gestionar la qualitat alimentària.
  • CE208: Conèixer els processos industrials de transformació i conservació dels aliments així com les tecnologies d'envasat i emmagatzematge dels principals tipus d'indústries alimentàries .
  • CE209: Conèixer els mecanismes i paràmetres per al control dels processos i equips i els sistemes de control i optimització de processos i productes aplicats als principals tipus d'indústries alimentàries.
  • CE210: Realitzar tasques de formació de personal.
  • CE211: Estudiar l'origen molecular de les funcions bàsiques dels éssers vius i de les seues principals implicacions biotecnològiques.
  • CE212: Dominar de les tècniques de diagnòstic i identificació de microorganismes en aliments.
  • CE213: Conèixer i comprendre la epidemiología de les malalties parasitarias transmeses a través dels aliments.
  • CE214: Conèixer els components bioactivos fonamentals en la concepció d'aliments funcionals.