Facultat de Ciències BiològiquesEnllaç a Grau en Ciències AmbientalsUniversitat de València Logo del portal

Beques Generalitat Valenciana curs 2014-2015

  • 13 de febrer de 2015
Estudiants de la UV

Del 13 de febrer al 12 de març està obert el termini de presentació de sol·licituds de les beques per a la realització d'estudis universitaris durant el curs acadèmic 2014/2015.

El dia 12 de febrer, es va publicar en el DOCV la convocatòria de beques de la Generalitat per a la realització d’estudis universitaris durant el curs acadèmic 2014-2015 en les universitats de la Comunitat Valenciana.

El termini de presentació de sol·licituds comença des de el dia 13 de febrer i finalitza el dia 12 de març.

Convocatòria de les beques

S'adverteix que en aquestes beques la tramitació telemàtica no completa per si mateixa el procediment de sol·licitud. Per a completar el procés s’haurà d’imprimir el model de sol·licitud de beca i presentar-lo, firmat, en algun dels llocs establits per a això (preferentment la secretaria de la Facultat o el Servei d'Estudiants de la Universitat de València).

També es va publicar, el dia 12 de febrer, l'Ordre 6/2015 de 9 de febrer, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen beques per a la realització d’estudis universitaris en els casos en què concórreguen circumstàncies econòmiques sobrevingudes durant el curs acadèmic 2014-2015 en les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

El termini de sol·licitud d’aquesta convocatòria s'inicia el dia 13 de febrer i finalitza el 30 d'abril de 2015. En aquest cas el lloc de presentació és preferentment la Conselleria d'Educació.