Facultat de Ciències BiològiquesEnllaç a Grau en Ciències AmbientalsUniversitat de València Logo del portal

Una Nau de Solidaritat és el programa on s'enmarquen les accions de Cooperació per al Desenvolupament de la Universitat de València i es coordina des de la Comissió 0'7, formada per representants dels tres estaments universitaris –Estudiants, PAS i PDI-, que estableix les línies generals d'actuació de la Universitat de València en materia de cooperació i la distribució del pressupost 0'7.

Els estudiants i les estudiantes poden fer la seua aportació solidària a aquest programa en el moment de realitzar la matrícula. Aquestes aportacions passen a formar part del pressupost destinat a generar espais de participació dels estudiants vinculats amb la cooperació internacional per al desenvolupament gestionats per la Delegació per a Estudiants mitjançant el SeDI, com ara:

  • La convocatòria de Projectes de Cooperació, Sensibilització i Educació al Desenvolupament, en la que s’han subvencionat un total de 410 projectes gestionats i desenvolupats mitjançant associacions i col·lectius d'estudiants de la Universitat de València.
  • El programa de Voluntariat Universitari amb Nacions Unides per als Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni en la que han participat més de 25 estudiants col·laborant amb diferents ONGD i oficines del PNUD.
  • La Convocatòria de Borses de Viatge per a activitats de Cooperació que enguany comença la seua trajectòria amb l’objectiu de donar suport a tots aquells estudiants motivats i interessats en participar en accions de cooperació en colaboració amb ONGD.

Per informar-vos amb més detall, podeu accedir a les memories de cooperació de la Universitat de València on es poden consultar els projectes de cooperació realitzats per estudiantes i estudiants, així com PDI i PAS [accedir memòria cooperació universitat]