GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
- Assignatura:Creativitat i innovació
- Codi:36374
Crèdits |
6 |
Caràcter |
Obligatòria |
Periode lectiu |
Data d'inici | 15/09/2025 |
Data de finalització | 16/11/2025 |
Examens |
Informació no disponible |
- Grup Altres activitats A-O1
- Grup Altres activitats A-O99
- Grup Laboratori A-L1
- Grup Laboratori A-L99
- Grup Teoria A-T
CastellàFranja: 15/09/2025-21/09/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AF-14 A AULARI INTERFACULTATIUFranja: 29/09/2025-05/10/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AF-14 A AULARI INTERFACULTATIUFranja: 06/10/2025-12/10/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AF-14 A AULARI INTERFACULTATIUFranja: 13/10/2025-19/10/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AF-14 A AULARI INTERFACULTATIUFranja: 20/10/2025-26/10/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AF-14 A AULARI INTERFACULTATIUFranja: 27/10/2025-02/11/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AF-14 A AULARI INTERFACULTATIUFranja: 03/11/2025-09/11/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AF-14 A AULARI INTERFACULTATIUFranja: 10/11/2025-16/11/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 18:00Lloc de realització: AULA AF-14 A AULARI INTERFACULTATIUAfegir al teu calendari (ics)
Professor/a |
Subgrup |
Departament |
Categoria |
SERGIO RODRIGUEZ PEREZ | A-T | DIRECCIÓ D'EMPRESES.JUAN JOSE RENAU PIQU | ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A |