GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES
- Assignatura:Creació d'empreses gastronòmiques
- Codi:36394
Crèdits |
6 |
Caràcter |
Optativa |
Periode lectiu |
Data d'inici | 22/09/2025 |
Data de finalització | 14/12/2025 |
Examens |
Informació no disponible |
- Grup Pràctiques a l'aula A-P
- Grup Teoria A-T
CastellàFranja: 22/09/2025-28/09/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 13/10/2025-19/10/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 13/10/2025-19/10/2025Dies: DijousInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 20/10/2025-26/10/2025Dies: DijousInici: 17:00Final: 18:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 27/10/2025-02/11/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 10/11/2025-16/11/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 24/11/2025-30/11/2025Dies: DimecresInici: 17:00Final: 19:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUFranja: 08/12/2025-14/12/2025Dies: DimecresInici: 15:00Final: 17:00Lloc de realització: AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIUAfegir al teu calendari (ics)
Professor/a |
Subgrup |
Departament |
Categoria |
NICOLAS JOSE FORERO ROSILLO | A-T | DIRECCIÓ D'EMPRESES.JUAN JOSE RENAU PIQU | ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A |