Logo UVGrau en Ciències Polítiques i de l’Administració PúblicaFacultat de Dret Logo del portal

La matrícula es fa de manera ordenada, tot establint-se una prioritat temporal en la matrícula en funció del rendiment acadèmic.

Consulta la teua cita per a la matrícula

Estudiants de nou ingrés

Els estudiants de nou ingrés es matriculen en el mateix ordre en el qual han estat admessos per preinscripció. Les facultats i escoles de la Universitat citen, als estudiants de nou ingrés un dia i una hora a finals de juliol.

La documentació necessària per formalitzar la matrícula s'haurà de lliurar fins el 14 de setembre en les secretaries dels centres. Consulta les dades de lliurament

Estudiants de segon curs i posteriors

La resta d'estudiants són ordenats a partir del càlcul ponderat al 50% de dos dades: la mitjana de l'expedient i la proporció entre crèdits aprovats i matriculats en el curs anterior. Aquest càlcul es fa sobre l'expedient consolidat la darrera setmana de juliol.  
Fruit d'aquesta ordenació, s'assignen cites de matrícula i automatrícula que es comuniquen mitjançant missatges sms o correu electrònic.

Accés a la matrícula online

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies