Logo UVGrau en Ciències Polítiques i de l’Administració PúblicaFacultat de Dret Logo del portal

Oberta la inscripció en el Programa Inserta per a l’ocupabilitat de l’estudiantat de Grau

  • Fundació General UV
  • 26 de març de 2021
Imatge gràfica del Programa Inserta 2021.
Imatge gràfica del Programa Inserta 2021.

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través d’UVocupació i en col·laboració amb Banco Santander, ha obert la inscripció en la 2a edició del Programa Inserta per a la millora de l’ocupabilitat de l’estudiantat de Grau de la Universitat de València. El termini per a inscriure-s’hi romandrà obert fins el pròxim 15 d’abril inclòs.

El Programa Inserta pretén millorar l’ocupabilitat de l’estudiantat dels Graus en Nutrició Humana i Dietètica, Criminologia, i Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, per tant, s’adreça a tot l’alumnat de la UV que es troba cursant 3r i 4t d’aquestes titulacions.

Durant l’itinerari formatiu, es treballarà per a reforçar la futura inserció laboral d’aquest estudiantat a través de l’aprenentatge de competències professionals i de la definició de perfils i objectius professionals.

El programa inclou, així mateix, accions de promoció de l’ocupabilitat mitjançant la tècnica de networking empresarial; l’aportació de recursos i tècniques per a la cerca eficaç d’ocupació; coneixement del mercat laboral; identificació d’interessos professionals; millora de les competències professionals transversals; anàlisi i autoconeixement de les competències personals; i presa de decisions per a la planificació del propi projecte professional.

En aquest sentit, es desenvoluparan les següents activitats: en matèria d’orientació laboral, dues sessions individuals; quant a les sessions formatives, es realitzaran quatre cursos sobre marca personal i cerca d’ocupació a través de les xarxes socials, emprenedoria, creativitat i adaptabilitat al canvi, comunicació efectiva, i competències digitals bàsiques per a millorar la productivitat i l’ocupabilitat; networking per a impulsar la carrera professional de l’estudiantat participant; i una jornada online d’orientació professional amb empreses.

Llista d'enllaços: