Logo UVGrau en Comunicació AudiovisualFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Sagunt: Patrimoni de la Humanitat. Claus de la gestió del patrimoni

Data: 12 de novembre de 2020 de 16:00 a 19:00. Dijous.

 

Lloc de realització: Centre Cultural Mario Monreal, Carrer Roma, 9, 46500 Sagunt, Valencia

 
Descripció:

IV EDICIÓ DE LA UNIVERSITAT ESTACIONAL DE SAGUNT.

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la quarta edició de la Universitat Estacional de Sagunt, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt. Aquesta quarta edició és el punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim.

“Sagunt, Patrimoni de la Humanitat” és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes en patrimoni cultural de la Universitat de València i altres àmbits de la societat. Aquestes jornades s'emmarquen dins del procés iniciat per l'Ajuntament de Sagunt amb la presentació del municipi a convertir-se en Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

El Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica a la formació, la investigació i la transferència del coneixement, una mostra més de l'interés de la Universitat de València per la ciutat de Sagunt i el Camp de Morvedre.Aquesta quarta edició se centra en les eines de gestió cultural, la seua anàlisi i avaluació, prenent com a model exemples de bones pràctiques.

 
Organitza:

La Universitat de València a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, al costat de la Diputació de València i Caixa Popular, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: