Logo UVGrau en Comunicació AudiovisualFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

  • Estudiants Comunicació Audiovisual

El programa de Voluntariat UV és una proposta de la Universitat de València adreçada a tots els seus estudiants que pretén donar resposta al compromís institucional amb la capacitació i la formació dels seus estudiants en una visió crítica de la realitat i que busca despertar el compromís amb la construcció d’una societat més justa i equitativa. 

L’edició 2019-2020 s’ofereix per a un nombre limitat de participants que, una vegada finalitzada la formació, es convocaran per a una acció de revisió, avaluació i proposta de millores del programa de voluntariat de la Universitat de València. Les propostes dels participants es tindran en compte per definir un nou programa de voluntariat per a les properes edicions.

El programa està adreçat a estudiants de grau i postgrau de la Universitat de València. El nombre de places per a l’edició del curs 2019-20 és de 75. 

La proposta del Voluntariat UV està integrada per dues accions:

  • Formació (25 hores).
  • Participació en ONG i entitats socials (20 hores).
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies