Logo UVGrau en DretFacultat de Dret Logo del portal

.
.
.
.

ACTES DE GRADUACIÓ FACULTAT DE DRET

  • 11 de juliol de 2018
Image de la noticia

Obert termini d'inscripció d'11 a 24 de juliol de 2018

La Facultat de Dret de la Universitat de València organitza la cerimònia oficial de graduació de l’alumnat de les diverses titulacions, per celebrar i reconèixer, amb els estudiants i les seues famílies, l'esforç realitzat en l'obtenció del títol de grau. La finalització dels estudis de grau a la nostra Facultat comporta per als estudiants convertir-se en titulats d'una Facultat fundadora de la Universitat de València, que ja ha complert més de cinc-cents anys, i de la qual han format part grans homes i dones protagonistes de la nostra història. La Facultat de Dret sempre acollirà als seus diplomats, col·laborant amb les seues activitats, millorant-ne la formació o plantejant iniciatives d'interès per a la seua vida professional i acadèmica.

 

Data i lloc de celebració: 18:30 hores al Palau de la Música.

11 setembre 2018

Grau en Criminologia

Grau en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública Doble grau en Dret i Criminologia Doble grau en Dret i Ciències Polítiques i de l'Administració Pública

 

18 setembre 2018

Grau en Dret

 

Inscripció per a graduats curs 2017-18

Desitgem a tots els nostres graduats i graduades un futur prometedor, sigueu conscients de les vostres capacitats i valoreu la vostra excel·lent formació.