Logo UVGrau en Educació SocialFacultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Publicació d''UVemprén beques ciutat de València' amb 10 ajudes de 1.000 €

Aquest programa, promogut pel Vicerectorat d´Ocupació i Programes formatius, té com a finalitat l'adquisició d'experiència laboral realitzant formació pràctica en empreses o institucions.

'UVemprén beques ciutat de València', impulsat per UVemprén, s'emmarca dins del conveni subscrit entre la Universitat de València i l'Ajuntament de València (Delegació de Joventut), per a la realització dels programes d'innovació social i la millora de l'ocupabilitat en la població jove de la ciutat de València.

Es tracta de deu beques de 1.000 € per a persones titulades per la Universitat de València, que completen 6 mesos de pràctiques en empreses, a través de la Fundació Universitat-Empresa (ADEIT), en el període comprés entre l'1 de setembre de 2019 i el 30 de juny de 2020.

Les persones sol·licitants de les beques han d'estar empadronades a la ciutat de València i estar en possessió del títol de grau, màster (propi o oficial) o doctorat de la Universitat de València, entre d´altres requisits.

Les persones interessades hauran de presentar la sol·licitud que es troba en l´annex II de la convocatòria, en qualsevol de les formes previstes en l´article 38.4 de la Llei 30/1992, del 27 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

El termini de presentació s´inicia el dia següent a la publicació en el DOGV i finalitza el 30 d´abril de 2020.

Més informació en el següent enllaç.

 

Data De 14 de febrer de 2020 a 30 d’abril de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València_UVemprén

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació