Logo UVGrau en Educació SocialFacultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

La Universitat de València convoca la primera edició d’UVemprén Valor Públic

Ja s'ha publicat la convocatòria per a participar en la primera edició del programa de Formació, Intraemprenedoria i Talent en les Administracions Públiques (UVemprén Valor Públic) que llança la Universitat de València a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén).

 

L'objectiu d’UVemprén Valor Públic és proporcionar formació complementària i experiència pràctica a l'estudiantat universitari que vulga accedir i desenvolupar una carrera professional en les Administracions Públiques. D'aquesta manera, les persones participants podran comprendre millor l'estructura organitzativa i la cadena de valor d'aquestes entitats, i potenciar competències i habilitats relacionades amb l’intraemprenedoria pública i el desenvolupament d'un perfil innovador.

Amb aquesta finalitat, el programa convoca un total de 70 ajudes per a l'estudiantat de grau i màster de la Universitat de València que vulga realitzar pràctiques externes en ajuntaments, mancomunitats o la Diputació de València. Aquestes ajudes ascendeixen a 250 euros per persona per a cobrir les despeses de desplaçament al llarg de tot el període de pràctiques, que haurà de realitzar-se entre l'1 de febrer i el 30 de juny de 2021. A més, l'ajuda inclou també l'emissió d'un certificat en intraemprenedoria en les Administracions Públiques.

Per a formalitzar la inscripció en el programa és necessari accedir a la pàgina web d’UVemprén Valor Públic i consultar el llistat d'entitats públiques d'acollida –que s'anirà actualitzant en els pròxims dies— per a seleccionar la seua plaça entre les quals s'ofereixen, abans d'emplenar la sol·licitud que es podrà presentar en instància general habilitada en la seu electrònica de la Universitat de València ENTREU, dirigida a la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén) a través del tràmit programa UVemprén Valor Públic.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al dia 15 de febrer de 2021.

 

Data De 13 de gener de 2021 a 15 de febrer de 2021. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Unitat d'Emprenedoria UVemprén

 
Organitza

Unitat d'Emprenedoria UVemprén.

https://links.uv.es/48Ppe0U

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació