Logo UVGrau en Educació SocialFacultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Ocupació

En el Portal d'Ocupació es gestionen ofertes de treball de diferents perfils posant en contacte oferta i demanda d'ocupació. D'una banda, els demandants d'ocupació poden incloure el seu currículum emplenant un formulari electrònic, i de l'altra, les empreses que ofereixen ocupació poden inserir les seues ofertes de treball en la Borsa de treball i/o en el Tauler d'ofertes d'ocupació.

L'Àrea d'Ocupació és un servei d'UVocupació l'objectiu del qual és impulsar la inserció laboral dels estudiants i titulats de la Universitat de València a través de diferents eines:

 

Borsa de Treball

La Borsa de treball potencia la inserció laboral dels estudiants i titulats de la Universitat de València posant al seu abast ofertes de treball a través de dos serveis. Per començar a utilitzar-la, només cal donar-se d'alta:

 • Tauler d'ofertes d'ocupació: aquesta comporta la recopilació setmanal d'ofertes que apareixen en diferents fonts com ara diaris, pàgines web i col·legis professionals.
 • Borsa: aquesta eina fa un enviament personalitzat d'ofertes adequades al perfil d'estudiant/titulat, per això és molt important tenir actualitzat el CV en línia.

Més informació en la Borsa de treball, y en:

Directori d'Empreses

Les empreses, després de donar-se d'alta en el portal d'ocupació de l'OPAL, d'una manera àgil i dinàmica poden difondre les seues ofertes de treball entre els estudiants i titulats de la Universitat i rebre CV qualificats a través de dos serveis:

 • Tauler d'ofertes d'ocupació: gràcies a aquesta eina, l'oferta de treball arriba a tots els candidats i candidates que compleixen el requisit de la titulació. A més es pot triar el mitjà a través del qual es prefereix obtenir el CV.
 •  Borsa: aquesta eina fa una preselecció automàtica de candidats i candidates. Només els que compleixen tots els requisits rebran l'oferta i serà en l'aplicació informàtica en què es consulte el CV

Més informació a la Borsa de treball, y en:

El Directori d'empreses ofereix la possibilitat de consultar les dades de contacte dels responsables de selecció de les empreses col·laboradores de l'Àrea d'ocupació. Aquest directori funciona com una via més de reclutament per a les empreses i és una manera de facilitar l'autocandidatura als usuaris.

A més a més,  l'ADEIT - Fundació-Empresa es posa en contacte amb els creadors d'ocupació per tal de col·laborar en el seu procés de selecció de recursos humans facilitant-li la contractació de personal qualificat que s'adapte al perfil professional requerit.

Per a fer-nos arribar la seva oferta d'ocupació empleneu el formulari on-line i contacta amb l'empresa.

Coneix les caracterísitiques del contracte en pràctiques com instrument idoni per a la contractació laboral d'universitaris i de nous titulats.

Les beques de formació professional pràctica oferixen als titulats universitaris l'oportunitat d'accedir a una experiència formativa en l'empresa i a les entitats que les convoquen la possiblitat de formar a futurs emprats amb un alt nivell de qualificació.

Més informació en ocupacio@adeit.uv.es

 

Fòrums d'ocupació

Els Fòrums d’ocupació són esdeveniments anuals que s'organitzen a la Universitat de València amb la finalitat de posar en contacte directe empreses i demandants d'ocupació. A més de les visites a estands, en el Fòrum es fan conferències, xarrades i tallers formatius adreçats a la comunitat universitària que serveixen de punt de referència en la cerca activa d'ocupació.

Com a usuaris de la Universitat de València podeu rebre informació de primera mà dels responsables de les esmentades empreses durant els dies que es desenvolupen els Fòrums d´Ocupació i a més podeu:

 •  Conéixer quines són les empreses que oferixen treball.
 •  Saber els perfils professionals més sol·licitats per les empreses.
 •  Conéixer com són les proves de selecció realitzades per les empreses.
 •  Saber quines són les competències professionals més valorades per les empreses.
 •  Deixar els vostres currículums.
 •  Conéixer els programes de pràctiques i d´ocupació de les empreses.
 •  Assistir a presentacions públiques de les empreses.

Més informació en el Foro d'ocupació.

 

Teleinserció

Si participes en les accions d'orientació professional per a l'ocupació pots inscriure't en Teleinserció OPEA, un sistema telemàtic que t'ajudarà a obtenir ocupació mitjançant la utilització d'Internet.

 La plataforma permet versions adaptades com Teleinserció Morvedre per a oferir aquest servei a col·lectius específics com les dones universitàries del Camp de Morvedre participants en el projecte Equal M.O.R.V.E.D.R.E.

 Teleinserción ha estat desenvolupat mitjançant un projecte europeu coordinat per la Fundació Universitat-Empresa de València amb el suport del Programa Leonardo da Vinci de la Comissió Europea.

 Més informació en ocupacio@adeit.uv.es