Logo UVGrau en Educació SocialFacultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Assessorament presencial

Si optes per aquesta modalitat assessorament, tindràs a la teua disposició els tècnics de l’Observatori d'Inserció Professional i Assessorament  Laboral (OPAL), que podran resoldre't, través de sessions presencials, diferents dubtes: com fixar l'objectiu professional, quina formació pot incrementar la teua ocupabilitat o el teu desenvolupament professional, com aconseguir feina a l'estranger, quin tipus de beques poden interessar-te, etc.

Posa't en contacte amb nosaltres i seràs atès per tècnics especialitzats en sessions personalitzades i adaptades a les teues necessitats.

Sol·licitar una cita d'assessorament

Les accions de l'ADEIT- Fundació Universitat-Empresa  en les quals pots participar són les següents:

  •  Tutoria Individualitzada

Comprén diverses sessions individuals. En la primera entrevista s'acorden les activitats a realitzar perquè la teva inserció en el mercat de treball sigui el més efectiva possible. Els continguts de l'acció es desenvolupen en funció de l'el teu perfil professional i requeriments que necessitis (anàlisis del teu currículum, elaboració de cartes de presentació, pràctica d'entrevistes de selecció, informació específica sobre la teva titulació, etc.). Posteriorment es pot accedir a les restants activitats on s'adquireixen aquelles habilitats que necessites practicar en grup.

  •  Grup de Recerca d'Ocupació

En aquestes sessions coneixeràs totes aquells instruments i estratègies necessàries per a la recerca d'ocupació. A més, aprendràs les habilitats necessàries per a realitzar aquesta recerca d'ocupació d'una forma activa, organitzada i planificada.

  •  Taller d'Entrevista

Ja que l'entrevista sol ser una de les etapes per les quals cal passar per a aconseguir una ocupació, aquest taller pretén que adquireixis els coneixements necessaris per a obtenir uns bons resultats. Coneixeràs les seves fases, els teus objectius i els de l'entrevistador en el desenvolupament de les preguntes, les conductes bàsiques i l'anàlisi del lloc de treball.

  •  Desenvolupament d'Aspectes Personals per a l'Ocupació

Mitjançant sessions grupals es treballen aquelles habilitats i recursos personals que faciliten la teva recerca d'ocupació (comunicació, autonomia, treball en equip, lideratge, etc.). El seu desenvolupament et permetrà afrontar amb major èxit el teu itinerari d'inserció laboral.

 Per a accedir al servei necessites tindre actualitzada la teva demanda d'ocupació en SERVEF. Emplena la sol·licitud de serveis marcant la casella Orientació per a l'ocupació i facilitant-nos les dades Centre SERVEF, data inscripció i pròxima revista, remet-lo a ocupacio@adeit.uv.es