Logo UVGrau en Educació SocialFacultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

  • alumnes

Jornada d´acollida en la Facultat de Filosofia i Ciències de l´Educació

  • 13 de setembre de 2018
Jornada d´acogida

El dilluns 10 va tenir lloc la Jornada d'acollida de la nostra Facultat amb el propòsit de donar la benvinguda i acollir a l'alumnat nou de 1r de les tres titulacions: Educació Social, Pedagogia i Filosofia.

La Jornada va donar començament, tant en el matí com a la vesprada, a l'Aula Magna de la Facultat, amb la presentació institucional en què la degana i membres de l'equip deganal van tenir unes paraules de benvinguda per a l'alumnat de nou ingrés. Tot seguit, va tenir lloc l'actuació co-participativa de la Companya Inestable. Teatre play back. Posteriorment, hi va haver temps per compartir un esmorzar/berenar i iniciar la convivència acadèmica d'una manera distesa. A continuació, amb l'estimable ajuda de l'alumnat voluntari pertanyent al Programa de MENTOR/ES, cada grup es va dividir per titulacions per tenir una arrencada de curs entre-iguals. La jornada va acabar amb la presentació d'assignatures i professorat de 1r liderada per coordinadores i coordinador de titulació i de 1r curs. En el cas de la titulació de Filosofia, a més, va tenir lloc la conferència lliçó inaugural a càrrec del professor Julián Marrades amb  el títol: Té l'ésser humà un lloc singular en el cosmos?

Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies