Logo UVGrau en Enginyeria Electrònica IndustrialEscola Tècnica Superior d'Enginyeria Logo del portal

Imatge amb plantes amb el text: Cursos de primavera
Cursos de primavera al Botànic

Aquesta estació ve carregada de nous colors, aromes, bellesa i més hores de llum que conviden a passar temps a l’aire lliure i envoltats de natura, i per això us hem preparat un cicle de cursos on no tindreu cap excusa per a fer-ho!

El color vindrà de la mà del nostre curs sobre plantes tintòries per a obtindre tints d’origen vegetal però també dels nostres tallers de cianotipia, un més bàsic i altre avançat, on practicarem aquesta antiga tècnica fotogràfica íntimament relacionada amb la botànica, amb la qual obtindrem imatges d’una bella i característica tonalitat blava.

Els aromes i la bellesa, els portaran els nostres cursos pràctics sobre orquídies i roses, per aprendre del seu cultiu i cures amb especialistes en la matèria, a més del ja nostre habitual taller de cosmètica natural amb el Gabinet de Didàctica del Jardí, per nodrir la vostra pell amb productes vegetals artesanals.

I la llum … càmera i acció, la gaudirem amb el nostre curs pràctic d’iniciació al periodisme ambiental, on aprendreu a captar les plantes, els animals, els ecosistemes i tota la natura que amaga la nostra terra, mitjançant la producció del vostre propi audiovisual amb els nostres amics de Samaruc digital.

Una estació que també es caracteritzarà pels canvis d’oratge, fred, calor, pluja, sol, núvols, una autèntica bogeria que us animem a interpretar mitjançant un taller d’iniciació a la meteorologia amb l’expert Antonio Pardo.

Consulta tota la programació i el procediment de matrícula a la nostra web.

 

Data De 5 de març de 2018 a 11 d’abril de 2018. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Jardí Botànic de la Unversitat de València

 
Organitza

Jardí Botànic de la Unversitat de València.

http://www.jardibotanic.org/

 

Contacta cicbotanic@uv.es

 
Més informació