Logo UVGrau en Enginyeria Electrònica de TelecomunicacióEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

Acte de Graduació de Titulats i Titulades a l'ETSE-UV curs 2017-2018

  • 29 de novembre de 2018
Acte de Graduació de Titulats i Titulades a l'ETSE-UV curs 2017-2018

El dia 12 de desembre (dimecres) a les 18:00 hores, en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot (Carrer de José Carsí, 50), l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) celebrarà l'Acte Acadèmic de Graduació de Titulats i Titulades, en reconeixement a les persones que han obtingut el títol de Grau o Màster al llarg del Curs Acadèmic 2017-2018.

Durant l’acte es realitzaran l'entrega dels premis als millors Treballs Fi de Grau i el reconeixement als millors expedients acadèmics, també altres premis i distincions atorgades per l’Escola i per entitats col·laboradores.

Per a poder participar en la Cerimònia de Graduació és necessari ser graduada o graduat, és a dir, haver aprovat totes les assignatures incloent-hi el treball fi de grau o màster, i això amb data anterior al dia de l'acte de graduació.

Acord dels degans i directora del campus de Burjassot, de 22 d'octubre de 2018, sobre els requisits per participar en una cerimònia de graduació de qualsevol titulació gestionada per les facultats del campus.

L'acte contarà amb la presencia de la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística, Sra. Isabel Vázquez, la directora de l'ETSE-UV, Sra. Paula Marzal i delegats del Rector, així com representació dels diversos col·legis professionals i del Rotary Club Valencia Centro, que va atorga com tots els anys els premis als millors Treballs fi de Grau.

Enllaç al formulari d’inscripció: http://links.uv.es/r0BPvJH