Logo UVGrau en Enginyeria Electrònica de TelecomunicacióEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

Presentació del llibre “Todo lo que debes saber sobre el coche eléctrico”

  • 8 d’octubre de 2019

Dijous que ve, 10 d'octubre a les 19.00 hores a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau es presentarà el llibre “Todo lo que debes saber sobre el coche eléctrico”” de Javier Tomás.

El llibre es troba dins del Conveni de col·laboració entre la Universitat de València i l'empresa Power Electronics, el coordinador de la qual és el subdirector de la ETSE-UV, professor: José Torres País.

En aquesta presentació intervindran el Vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, la Directora general d'indústries de la Generalitat Valenciana, Empar Martínez, el Vicepresident tècnic de Power Electronics, Lalo Salve, l'expert en energia, Pedro Fresco i l'autor del llibre, Javier Tomás, Corporate University Director in Power Electronic.

El Conveni de col·laboració entre la UV i l'empresa Power Electronics s'ha realitzat amb la finalitat de desenvolupar projectes conjunts tant en el camp de la investigació, desenvolupament i innovació com en el camp de la formació d'especialistes mitjançant beques, pràctiques i aprofitament de material tècnic i també en el desenvolupament de la carrera professional.