Logo UVGrau en Enginyeria InformàticaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) Logo del portal

Uneix-te a la nova associació, Som Digitals, del COIICV i del COITICV

  • 19 de novembre de 2021
Uneix-te a la nova associació, Som Digitals, del COIICV i del COITICV

VALÈNCIA, 19/11/2021- L'associació de Tecnologies de la Informació de la Comunitat Valenciana (Som Digitals) és una iniciativa impulsada pels col·legis d'Enginyeria i Enginyeria Tècnica en Informàtica de la Comunitat Valenciana (COIICV i COITICV). El projecte està dirigit als alumnes de les titulacions de GCD, GIM, GII, TWCAM, Màster CD, així com a egressats dels dos últims cursos.

La comunitat compta amb més de 700 professionals, que és el major col·lectiu professional de la informació de la Comunitat. En la iniciativa, es donarà el suport necessari i podràs desenvolupar-te tant personal com professionalment a través de l'experiència de l'entitat i dels professionals dels diferents àmbits que hi participen.

Amb la finalitat de facilitar el procés del món acadèmic al professional, Som Digitals t'ofereix associar-te gratis durant un any perquè pugues utilitzar els serveis com l'ocupació, la formació, l'assessoria, els esdeveniments, entre altres. L'oferta estarà disponible fins al 31 de desembre de 2021.

Si vols més informació sobre les oportunitats que ofereixen, pots subscriure't a la newsletter quinzenal o al canal de Telegram per a mantindre't informat. Qualsevol dubte que tingues, pots consultar-ho en la pàgina web www.somdigitals.org.