Logo UVGrau en Enginyeria InformàticaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) Logo del portal

Directrius i recomanacions per a l'estudiantat

  • 9 de setembre de 2020
Directrius i recomanacions per a l'estudiantat

Abans d'acudir a la UV, l'estudiantat haurà d'informar-se de l'organització, la ubicació i els horaris de les seues classes presencials, a fi de conéixer l'aforament establert i assegurar que la seua assistència està permesa en cadascuna d'elles. Consulteu la web de la vostra titulació apartat horaris/model docent.

No hauran d'accedir al centre les persones amb símptomes compatibles amb la COVID-19; aquelles a les quals se'ls haja diagnosticat la malaltia i que no hagen finalitzat el període d'aïllament requerit; o les que es troben en període de quarantena domiciliària per haver tingut contacte estret amb alguna persona amb símptomes o diagnosticada de la COVID-19.

Quan se l’haja diagnosticat la malaltia i haguera assistit a les instal·lacions de la UV des de les quaranta-huit hores abans de l'inici dels símptomes o del diagnòstic en casos asimptomàtics, l’estudiantat ho comunicarà immediatament en l’adreça de correu electrònic covid@uv.es i el telèfon o adreça de correu electrònic facilitada pel seu centre.

S'hauran de respectar les mesures generals de prevenció de la transmissió:

      -  Higiene de mans de manera freqüent i meticulosa, durant almenys quaranta segons.

      -  Etiqueta respiratòria:

  • Cobrir-se el nas i la boca amb un mocador en tossir i esternudar, i rebutjar-lo a un poal de fem preferentment amb tapa i pedal. Si no es disposa de mocadors, s'ha d'emprar la part interna del colze per a no contaminar lesmans.
  • Evitar tocar-se els ulls, el nas o laboca.

L’estudiantat haurà d'acudir al centre proveït de màscara pròpia. En cas contrari, el personal d'informació d'accessos, de consergeria o el professorat podrà prohibir l'accés a les instal·lacions i les aules de la UV. L'ús de la màscara serà obligatori amb independència del manteniment  de la distància interpersonal recomanada, sense perjudici de les exempcions previstes en la normativa estatal i autonòmica en aquest aspecte.

Es reduiran al mínim imprescindible els desplaçaments en i entre les instal·lacions de la UV.

No es permetrà la permanència en corredors i altres zones de pas o d'ús comú en els quals així estiga indicat, a fi de facilitar que, tant l'estudiantat com el professorat, puga accedir a les aules mantenint la distància interpersonal recomanada.

L'estudiantat haurà d'acudir directament a les aules i ocupar els seients uns minuts abans de l'hora en què s’inicien les classes. En els períodes de descans entre classes, haurà de romandre en espais oberts o aquells habilitats específicament a tal fi a l'interior dels edificis. Una vegada finalitzades les classes, altres activitats acadèmiques o complementàries, l'estudiantat no haurà de romandre en les instal·lacions de la UV.

L'entrada i eixida de les aules es realitzarà de forma ordenada utilitzant les portes respectives, que estaran degudament senyalitzades.

En els laboratoris i altres espais de pràctiques l'estudiantat serà responsable de la neteja i desinfecció del material d’ús compartit, sent partícip i agent actiu per preservar la salut de la comunitat universitària.

No s'acudirà presencialment a les secretaries dels centres o els departaments llevat que es compte amb una cita o indicacions específiques que ho permeten. En tot cas, es facilitarà la realització de les consultes, les gestions acadèmiques i administratives de manera telemàtica.