Logo UVGrau en Enginyeria MultimèdiaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

.

Formació en tècniques per a animació, VFX, desenvolupament de videojocs, aplicacions mòbils, etc

.

Formació basada en projectes i accés a intal·lacions punteres

.

Alta formació pràctica amb estades a cadenes de televisió, estudis d'animació, etc

.

Formació internacional

Grups de docència en anglés i convenis de mobilitat amb universitats de tota Europa

“El temari resulta útil i interessant per a enfrontar els problemes diaris que sorgeixen en aquest sector”

Rosa Sánchez

Rosa Sánchez | 21 de de juny de 2019

Rosa M. Sánchez és antiga estudiant del grau d’Enginyeria Multimèdia de l’ETSE-UV. Ara realitza un doctorat en Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions relacionat amb la computació gràfica i d’altes prestacions. “Durant el grau en Enginyeria Multimèdia ens van donar una visió generalista dels diferents problemes als que ens podíem enfrontar dins del camp de la informàtica i el sector multimèdia i audiovisual”, opina.

“El temari de moltes de les assignatures resulta útil i interessant de cara a enfrontar-se als problemes del dia a dia que sorgeixen quan es treballa en aquest sector. Sens dubte aquesta és la part que considere més positiva del grau. A més, les diferents activitats i treballs que es realitzen en les diferents assignatures, t'ajuden a configurar un ampli portfoli amb el qual demostrar el teu treball, obrint-te així la porta a diferents opcions laborals”, acaba Rosa. 

Rosa M. Sánchez: “El temari de les assignatures resulta útil i interessant per a enfrontar els problemes del dia a dia que sorgeixen quan es treballa en aquest sector”