Logo UVGrau en Enginyeria MultimèdiaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

.

Formació en tècniques per a animació, VFX, desenvolupament de videojocs, aplicacions mòbils, etc

.

Formació basada en projectes i accés a intal·lacions punteres

.

Alta formació pràctica amb estades a cadenes de televisió, estudis d'animació, etc

.

Formació internacional

Grups de docència en anglés i convenis de mobilitat amb universitats de tota Europa

Pedro Zuñeda: “La disposició del professorat del grau GIM per a orientar-me va ser un dels factors més destacables”

Pedro Zuñeda

Pedro Zuñeda | 18 de de gener de 2021

Pedro Zuñeda Garrido és graduat en Enginyeria Multimèdia per la ETSE-UV. Actualment, treballa com a desenvolupador de pipeline de VFX en Trixter (Munic), un dels principals estudis d'efectes visuals d'Alemanya per a cinema i televisió.

Ha participat en produccions com Guardians of the Galaxy Vol. 2, Spider-Man: Homecoming, Thor: Ragnarok, Black Panther o Captain Marvel fent tasques de disseny i desenvolupament d'eines i metodologies utilitzades durant el procés de producció d'efectes visuals.

“Valorant la meua experiència com a estudiant del Grau en Enginyeria Multimèdia en la ETSE-UV, ressaltaria especialment la mentoría dels professors que impartien les assignatures més pròximes als meus interessos, relacionades principalment amb el modelatge de sistemes per a l'animació i simulació per computador.” Va decidir orientar el seu treball final de grau en aquesta direcció i comenta que “els professors van secundar activament la meua petició de col·laborar en projectes d'investigació dirigits per ells mateixos fora del pla d'estudis amb la condició de millorar les meues competències”.

Destaca el paper de la tutorització i disposició del professorat com “un dels factors més destacables del meu pas per la ETSE-UV, ja que va contribuir en gran manera al modelatge de les meues aptituds professionals per a una millor integració en el món laboral”.

Pedro Zuñeda: “La disposició del professorat del grau GIM per a orientar-me va ser un dels factors més destacables”