Logo UVGrau en Enginyeria MultimèdiaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

.

Formació en tècniques per a animació, VFX, desenvolupament de videojocs, aplicacions mòbils, etc

.

Formació basada en projectes i accés a intal·lacions punteres

.

Alta formació pràctica amb estades a cadenes de televisió, estudis d'animació, etc

.

Formació internacional

Grups de docència en anglés i convenis de mobilitat amb universitats de tota Europa

Roberto Roig: “Haver estudiat des de la base en tants àmbits em permetrà fer qualsevol tasca que em proposen.”

Roberto Roig | 15 de de febrer de 2021

Roberto Roig Pedro és graduat en Enginyeria Multimèdia per la ETSE-UV. Actualment, treballa com a programador web en Capgemini, on va començar amb les seues pràctiques en empresa quan era estudiant.

En la seua empresa es dedica tant a la part frontend, com backend i assessora en projectes en Angular. Li agradaria dedicar-se en un futur al món del Cloud Computing “tasca que tant l'empresa com els meus companys m'estan facilitant enormement gràcies a la seua experiència i coneixements”.

Sobre la seua experiència com a estudiant del grau GIM en la ETSE-UV comenta que la gran varietat de matèries que s'estudien en la carrera li ha ajudat a reafirmar allò que realment li agrada. “El fet d'haver estudiat des de la base en tants àmbits (web, gràfics, sistemes, projectes audiovisuals) sé que em permetrà desembolicar-me en qualsevol tasca que em proposen malgrat prendre un camí concret.”

Roberto se sent molt agraït perquè amb el seu Treball Fi de Grau “Plataforma de Streaming en viu per a retransmissió de sessions de programació” ha aconseguit ser el guanyador de la cinquena convocatòria al millor TFG atorgat per la càtedra Capgemini-UV.

Per a acabar, ens diu que una de les coses que s'emporta de la carrera és “l'haver conegut a gent meravellosa, tant amics com professorat, sens dubte”.

Roberto Roig Pedro: “El fet d'haver estudiat des de la base en tants àmbits (web, gràfics, sistemes, projectes audiovisuals) sé que em permetrà desenvolupar-me en qualsevol tasca que em proposen.”