Logo UVGrau en Enginyeria MultimèdiaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

El 85% de graduats en el Grau d'Enginyeria Multimèdia enquestats indiquen que la primera ocupació va tenir molta relació amb la titulació

  • 3 de juny de 2021

Segons les dades de l'estudi d'inserció laboral dels Graus oficials de la UV, els graduats del Grau en Enginyeria Multimèdia per la ETSE-UV tenen una mitjana de satisfacció de 8 sobre 10 i el seu salari mig mensual és entorn dels 1.200 euros.

Entre els indicadors mesurats, l'estudi també destaca que tenir la titulació va tenir molta importància a l'hora de trobar una ocupació. Els enquestats valoren molt bé la formació que van rebre en el Grau en quant a treball en equip, resolució de problemes o capacitat per a aprendre de manera autònoma. El 97% dels graduats enquestats està treballant i el 93% està en la seva jornada laboral de preferència. L'estudi també indica que el 93% dels llocs són tècnics amb persones al seu càrrec i que un de cada tres enquestats va obtenir la seva primera ocupació a través de les pràctiques.

És important destacar que en un sector on també existeix la bretxa de gènere, les dones cobren més que els homes en el cas de les treballadores que van fer el grau d'Enginyeria Multimèdia. En els treballs específics relacionats amb la titulació, el Grau en Enginyeria Multimèdia compta amb titulats en algunes de les millors empreses del sector a nivell internacional i nacional com EA Games, Facebook, El Ranchito (Juego de Tronos o Mandalorian), ToolChefs, Elite3D, Hampa Studio, Zara o À Punt.

L'estudi d'inserció dels Graus oficials de la Universitat de València analitza cada 4 anys els principals indicadors de la inserció laboral de fins a tres promocions d'egressats i egressades de cadascuna de les titulacions. Per a fer aquest estudi es realitzen enquestes als graduats.

Les dades que apareixen són sobre la base d'alumnes que van finalitzar els seus estudis els anys 2016, 2017 i 2018 Informe d'inserció laboral del Grau Universitari en en Enginyeria Multimèdia: https://www.uv.es/uvempleoest/eilgrado/tercero/ingenieria/ing-multimedia-eilvi-ig.pdf