Logo UVGrau en Enginyeria MultimèdiaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

Xarrada Girls4STEM Family dedicada a Rita Levi-Montalcini orientada a públic familiar.

  • 26 d’octubre de 2020
Xarrada Girls4STEM Family dedicada a Rita Levi-Montalcini orientada a públic familiar.

Dissabte 31 d'octubre 11:30h en directe des del Jardí Botànic via Youtube.

L'alumnat dels centres IES Gabriel Ciscar i IES Barri del Carme ens presentaran els vídeos que han elaborat amb el suport dels docents participants en el projecte #Girls4STEM sobre 6 de les nostres expertes #STEM:

 

Paz Pastor Molina, Enginyera aeronàutica en Airbus.

Ana Polache Vengut, Catedràtica en el Dpto. de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia de la Universitat de València especialista en Neurociència

Marina Berenguer Haym, Professora Titular a la Universitat de València i Facultativa especialista en Hepatología en el HUP La Fe.

Lucía Hipòlit Cubedo, Professora Titular en el Dpto. de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica i Parasitologia de la Universitat de València, especialista en la relació entre el dolor i el consum de drogues i alcohol.

Yolanda Sánchez Cabrera, Embrióloga en IREMA, especialista en Reproducció Assistida

Àngela Vidal Verdú, Doctoranda en el Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio), especialista en Microbiologia aplicada

 

Encara que emetrem en directe pel nostre canal de YouTube us agraïm la inscripció prèvia en https://www.uv.es/girls4stem/rita.html.

Aquesta xarrada es troba emmarcada dins de les activitats organitzades per Girls4STEM des de l’ETSE-UV, el Vicerectorat d'Igualtat Diversitat i Sostenibilitat i la Unitat d’Igualtat, dins de les línies estratègiques del Pla d'Igualtat de la Universitat de València i compta amb el suport de la Generalitat Valenciana.

El projecte Girls4STEM té com a principal objectiu el foment de vocacions en les àrees STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, per les seues sigles en anglés) entre el públic en general i, de manera molt particular, entre les xiques, intentant així reduir la seua baixa representació en aquestes disciplines. Per a això, es busca crear referents femenins de proximitat visibilitzant del paper de les dones en STEM i donant a conéixer a què dediquen el seu dia a dia mitjançant activitats divulgatives i d'oci, com són precisament, les Xarrades Family Girls4STEM.

En la web del projecte (http://www.girls4stem.es) és possible consultar més informació sobre els objectius i activitats del projecte.

Projecte finançat per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología