Logo UVGrau en Enginyeria MultimèdiaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

  • foto portada

XVII Setmana Internacional de la Universitat de València

  • 6 de novembre de 2019
XVII Setmana Internacional de la Universitat de València

Durant la setmana de l'11 al 15 de novembre, es celebrarà la XVII Setmana Internacional de la Universitat de València.

Dimecres 13 de novembre de 2019 a l’ETSE-UV t’informaren dels programes de mobilitat de grau a l’ETSE-UV: ERASMUS, Programa Internacional i SICUE.

  • A les 13:00 hores la sessió informativa “El programa de mobilitat: Erasmus, Programa Internacional i SICUE d’estudis de grau a l’ETSE-UV per al curs 2020-21” a l’aula 0.2.4.
  • A les 14:00 hores II Encontre d’estudiants Erasmus Incoming/Outgoing Campus Burjassot – ETSE-UV a l’espai obert enfront de la cafeteria en el que podràs parlar amb l’alumnat d’universitats europees e internacionals que estan estudiant a l’ETSE-UV, amb alumnat de l’ETSE-UV que ja ha estat estudiant a l’estranger i amb l’alumnat del programa de mentors/incoming que donen la benvinguda i suport a l’alumnat incoming cada curs acadèmic.

Xerrades informatives per centre: http://links.uv.es/tS7YUil

Presentació de les xerrades: http://links.uv.es/49finMs

Més informació: http://links.uv.es/xX09hA8

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies