Logo UVGrau en Enginyeria TelemàticaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

El Grau en Enginyeria Telemàtica confirma l'acreditació internacional EUR-ACE® fins a 2022

El Grau en Enginyeria Telemàtica de la Universitat de València ha rebut la certificació EUR-ACE® fins a 2022, que reconeix la qualitat d'aquesta titulació universitària que s'imparteix en la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria

En el marc dels processos de millora contínua i d'excel·lència en l'activitat docent de la Universitat de València que s'impulsen des del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, el títol d'Enginyeria Telemàtica ha obtingut el segell EUR-ACE® fins a 2022. En aqueix moment es procedirà a la revisió de la titulació i renovació de l'acreditació.

Creat en 2006, EUR-ACE® és un segell que proporciona un conjunt de criteris per a identificar, a Europa i internacionalment, títols d'enginyeria d'alta qualitat.

Aquesta certificació, atorgada per ENAEE (European Network for the Accreditation of Engineering Education), és gestionada a Espanya per ANECA (Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación)) i el IIE (Instituto de la Ingeniería de España) a títols d'enginyeria acreditats en el marc del programa ACREDITA PLUS.

Amb l'obtenció d'aquest segell, el Grau en Enginyeria Telemàtica de la Universitat adquireix un reconeixement internacional que facilita la mobilitat acadèmica i professional i ofereix la garantia de compliment dels més alts estàndards europeus i internacionals en l'àmbit d'una enginyeria.

L'obtenció d'aquest reconeixement és fruit del treball conjunt desenvolupat des de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria, el Vicerectorat d'Estudis de Grau i la Unitat de Qualitat de la Universitat de València per a la incorporació dels més alts nivells de qualitat docent.