Logo UVGrau en Enginyeria TelemàticaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

El 94% dels graduats del Grau en Enginyeria Telemàtica va aconseguir treball als sis mesos de finalitzar els seus estudis

  • 3 de juny de 2021

Segons les dades de l'estudi d'inserció laboral dels Graus oficials de la UV, els graduats del Grau en Enginyeria Telemàtica per la ETSE-UV tenen una mitjana de satisfacció de 7,6 sobre 10 i el seu salari mig mensual és entorn dels 1.500 euros.

El Grau en Enginyeria Telemàtica combina l'Enginyeria de Telecomunicacions amb la Informàtica. Prepara als egressats en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), uns estudis molt rellevants en l'actualitat. Aquest Grau, per tant, forma als professionals que gestionen Internet i les noves tecnologies, dos elements essencials.

En el Grau d'Enginyeria Telemàtica s'apliquen les tècniques pròpies de l'Enginyeria, però a través d'un enfocament centrat en el programari, en el maquinari, la ciberseguretat, la Internet de les Coses i més genèricament en el disseny, les xarxes i serveis de telecomunicació, l'administració i la gestió de sistemes.

Entre els indicadors mesurats, l'estudi també destaca que el 84% dels graduats enquestats està treballant i que el 94% va aconseguir treball als sis mesos de finalitzar els seus estudis. L'estudi també apunta que el 88% dels graduats tenen posats com a tècnics amb persones al càrrec.

L'estudi d'inserció dels Graus oficials de la Universitat de València analitza cada 4 anys els principals indicadors de la inserció laboral de fins a tres promocions d'egressats i egressades de cadascuna de les titulacions. Per a fer aquest estudi es realitzen enquestes als graduats. Les dades que apareixen són sobre la base d'alumnes que van finalitzar els seus estudis els anys 2016, 2017 i 2018.

Informe d'inserció laboral del Grau Universitari en en Enginyeria Telemàtica: https://www.uv.es/uvempleoest/eilgrado/tercero/ingenieria/ing-telematica-eilvi-ig.pdf