Logo UVGrau en Enginyeria TelemàticaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

La Càtedra Capgemini organitza una jornada de portes obertes per a donar a conéixer el seu nou centre tecnològic

  • 10 d’octubre de 2019
La Càtedra Capgemini organitza una jornada de portes obertes per a donar a conéixer el seu nou centre tecnològic

El pròxim 17 d’octubre, la Càtedra Capgemini-Universitat de València per a la Innovació en el Desenvolupament de Programari convida a una jornada universitària de portes obertes en les seues oficines de l’Edificio Europa per a presentar el nou centre tecnològic internacional del Grupo Capgemini.

L’AD Center és una nova unitat dedicada exclusivament a projectes internacionals de desenvolupament d’aplicacions, seguint metodologies àgils (Agile Delivery Center) i tecnologies punteres en el mercat (Java, Javascript, Angular, React). Els assistents a l’activitat podran endinsar-se en l’AD Center de la mà dels líders dels seus projectes i conéixer les novetats de les solucions d’enginyeria del programari en les quals treballen actualment. La visita també servirà per a mostrar les oportunitats professionals que ofereix el centre per a estudiants d’últim curs en enginyeria informàtica, multimèdia, telemàtica, telecomunicacions i ciència de dades.

Per a confirmar l’assistència és necessari enviar un correu a rrhh.eic.es@capgemini.es i el CV actualitzat amb assumpte “Assistència Jornada Universitària València”. Més informació en aquest enllaç.