Logo UVGrau en Enginyeria TelemàticaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

La Càtedra CAPGEMINI-UV convoca la IV edició dels Premis als Millors TFG/TFM de la ETSE-UV

  • 5 de novembre de 2019
La Càtedra CAPGEMINI-UV convoca la IV edició dels Premis als Millors TFG/TFM de la ETSE-UV

La Càtedra CAPGEMINI-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València convoca la quarta edició dels Premis CAPGEMINI-UV als Millors Treballs Fi de Grau (TFG) i Treballs Fi de Màster (TFM) de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) pertanyents al curs acadèmic 2018/19. El termini de presentació de candidatures es tancarà el 31 d'octubre del present any.

Podran optar a aquest premi aquells TFG i TFM realitzats dins del Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Multimèdia, Grau en Enginyeria Telemàtica, Màster Universitari en Enginyeria de Serveis i Aplicacions Web i Màster en Tecnologies Web, Computació en Núvol i Aplicacions Mòbils.

Els treballs hauran d'haver sigut defensats en alguna de les convocatòries realitzades durant el curs 2018/19 i la nota obtinguda haurà de ser almenys de “Excel·lent”. L'autora o l'autor del treball guanyador rebran un rellotge intel·ligent (model Apple Watch Sèries 5) i un diploma acreditatiu en l'Acte de Graduació de la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria del curs 2018/19.

Més informació: enllaç convocatòria