Logo UVGrau en Enginyeria TelemàticaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

La III Summer School ‘Challenges in Data Science’ aborda els reptes de la bioestadística i la intel·ligència artificial i aposta per l'emprenedoria - Ampliat el termini fins el 25 de juny-

  • 18 de juny de 2021
La III Summer School ‘Challenges in Data Science’ aborda els reptes de la bioestadística i la intel·ligència artificial i aposta per l'emprenedoria

Gestionar el volum de dades que genera la societat actual i convertir-los en coneixement constitueix un dels principals reptes professionals del moment, amb implicacions econòmiques, tecnològiques i comunicatives. La Summer School Challenges in Data Science: Big Data, Biostatistics, Artificial Intelligence and Communications, que organitza la Universitat de València, afronta aquest desafiament en una tercera edició centrada en la intel·ligència artificial i la bioestadística. A més, aposta per l'emprenedoria a través del llançament d'un Start-up workshop.

La tercera edició de la Summer School es desenvoluparà entre el 28 de juny i el 2 de juliol de 2021, amb sessions teoricopràctiques dedicades a smart cities, ciberseguretat, Natural Language Processing (NLP), cirurgia remota assistida, visualització de dades, periodisme d’investigació o anàlisi de l’auge del populisme a través de les xarxes socials.

Des d'un enfocament multidisciplinari i amb el suport de la Utrecht Network -la xarxa que integra 32 universitats de 27 països europeus-, l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria, la Facultat d’Economia, la Facultat de Matemàtiques i la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació organitzen una escola d’estiu dirigida a estudiants de grau i postgrau interessats a aprofundir en les eines de gestió i aplicacions d'un sector en creixement exponencial. La Summer School s'imparteix en anglés amb un format híbrid i acollirà a un màxim de 25 estudiants, que podran beneficiar-se de les beques que ofereixen la Utrecht Network i la Universitat de València.

La Summer School compta amb professors de diverses universitats europees, professionals de prestigi en l'àmbit de la gestió de dades i responsables d'empreses que han desenvolupat aplicacions. El programa inclou tres sessions destinades a promoure projectes de negoci centrats en les dades, tutoritzades per experts en l'àmbit de les start-ups i professionals que han creat les seues pròpies empreses.

El termini d'inscripció està obert a través de la web de la Summer School Challenges in Data Science: Big Data, Biostatistics, Artificial Intelligence and Communications, on també pot consultar-se el programa:

https://esdeveniments.uv.es/60245/detail/challenges-in-data-science_-big-data-biostatistics-artificial-intelligence-and-communications-summe.html