Logo UVGrau en Estudis AnglesosFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

La Nau dels Estudiants
La Nau dels Estudiants 2020

De l’1 de juliol al 30 d’agost està oberta la matrícula per als cursos de La Nau dels Estudiants, una proposta formativa que proporciona a l’estudiantat un conjunt de coneixements pràctics i recursos útils per a l’experiència acadèmica. La iniciativa, que organitza el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), es farà de l’1 a l’11 de setembre de 2020, abans de l’inici del curs acadèmic. 

Enguany, seguint les recomanacions de les diferents instàncies educatives i sanitàries per al moment actual, se celebrarà en modalitat en línia. A més, el programa s’ha reduït a 6 cursos: Com millorar les tècniques d’estudi, Estratègies i tècniques d’expressió oral en l’àmbit acadèmic i professional, Elaborar i escriure un projecte, Gestió de la informació: les bases de dades, Traure partit als fulls de càlcul i Construint masculinitat(s) en el context universitari.

Els cursos de La Nau dels Estudiants tenen una durada de 20 h i un reconeixement acadèmic d’1 crèdit ECTS, excepte el curs Construint masculinitat(s) en el context universitari (gratuït, de 10 h de durada i sense reconeixement acadèmic). Per a l’obtenció del certificat corresponent, cal acomplir les condicions de verificació que s’han establert per a cada curs i superar-lo amb la valoració d’aprofitament.

 

Període de l'esdevenimentd' 1 de juliol de 2020 a 11 de setembre de 2020. Tots els dies de 09:00 a 23:59.

 
 
Lloc de realització

En línia

 
Organitza

Servei d'Informació i Dinamització (Sedi).

www.uv.es/sedi

 

Contacta nauest@uv.es

 
Més informació