Logo UVGrau en Estudis Hispànics: Llengua Espanyola i les seues LiteraturesFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Explosió nuclear
Orquestra de Jazz del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València

Serenates 2023

The Atomic Mr. Basie

Orquestra de Jazz del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València

Jesús Santandreu, director    

L’Orquestra de jazz del CSMV ens presenta en el concert The atomic Mr Basie, un recorregut pels onze temes del disc que, amb el mateix títol, va publicar el 1958 el paradigmàtic Count Basie i la seua big band amb composicions i arranjaments de Neal Hefti. 

En l’actuació de l’orquestra, que estarà dirigida per Jesús Santandreu, col·laborarà Jeff Jerolamon, professor de bateria de jazz del CSMV, que va participar en diversos concerts amb l’orquestra de Basie, i del professor de piano de jazz Jorge Sevilla. 

L’Orquestra de Jazz del CSMV persegueix l’excel·lència interpretativa de les grans orquestres dels Estats Units. Per aconseguir aquesta fita, es treballa d’una manera rigorosa l’aspecte que conforma el resultat del so professional. També anomenada Big Band, aquesta formació juga un paper important en l’aprenentatge com a instrument per a l’adquisició de les competències educatives dels estudiants del Departament de Jazz del CSMV. 

Venda anticipada d'entrades (PVP 3,15€) en: http://www.latenda.es/entrades o La Tenda del Centre Cultural La Nau

 

Data 26 de juny de 2023 de 22:00 a 23:30. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Claustre. Centre Cultural La Nau

 
Organitza

Organitza:

Universitat de València. Institut Valencià de Cultura -GVA

Col·laboracions i patrocinis:

Diputació de València. Fundació Banc de Sabadell. Ajuntament de València. Palau de la Música de València. Escola d'Arts i Superior de Disseny de Valaència (EASD). Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de Valencia. European Festivals Association.

 

Contacta aulademusica@uv.es

 
Més informació