Universitat de ValènciaGrau en FarmàciaFacultat de Farmàcia Logo del portal

Alto Horno
Oberta inscripció en web a la segona Universitat d'Estiu de Sagunt

La Universitat de València presenta la segona edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt, fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Sagunt, i amb el finançament de la Diputació de València.

La 2a edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt porta com a títol “Camins patrimonials. Cruïlles culturals”, amb la fi de posar en valor la incorporació de Sagunt a l´Itinerari Cultural del Consell de Europa: la Ruta de los Fenicis i a la Ruta Europea de Patrimoni Industrial, patrocinada per la Comissió Europea. Tanmateix altre dels objectius principals és aprofundir en la anàlisis de la preparació de la seua candidatura a Patrimoni de la Humanitat. Per una banda, es vol plantejar la importància històrica de Sagunt des d´una perspectiva territorial, i, per altra, consolidar la visió cultural que atorga el seu patrimoni a la societat actual com element conformador de la seua memòria.

La Universitat d´Estiu de Sagunt és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim al llarg de dues jornades de vesprada. “Sagunt, Patrimoni de la Humanitat” és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d’especialistes en patrimoni cultural de la Universitat de València (facultat de Geografia i Història i facultat de Ciències Socials) i d’altres àmbits de la societat.

 

Data De 26 de juliol de 2018 a 21 de setembre de 2018. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural "Mario Monreal" c/ Roma, 9 Sagunt

 
Organitza

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat , la Diputació de València i l'Ajuntament de Sagunt.

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació