Universitat de ValènciaGrau en FarmàciaFacultat de Farmàcia Logo del portal

Premis I Concurs de receptes sostenibles i saludables de la Universitat de València

  • 11 de desembre de 2019
Image de la noticia

Estudiants dels Graus de CC. Gastronòmiques i de Nutrició Humana i Dietètica, rebran de mans de la Vicerectora d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, els Premis del "I Concurs de Receptes Saludables i Sostenibles 2019".

L'acte tindrà lloc el proper 16 de desembre a les 13.00 h. en el Saló d'Actes de Rectorat.

Els premis són per a:

Modalitat A

Primer plat: Coca de calabaza y rebollones. Alberto Almonacid Valdebenito  (CC. Gastronòmiques)

Segon plat: Guiso de conejo y alcachofas. Sergio Cases García (Màster)

Postres: Crema de Taronja. Miranda Ferrando Mazcuñán (NHiD)

 

Modalitat B

Segon plat: Solomillo de pavo a la naranja con alcachofas gratinadas.

Sarai Cuesta Mañas (NHD)

Queda desert el primer plat i els postres.

Enhorabona a totes i tots!