Logo UVGrau en Filologia CatalanaFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

.

Plena ocupabilitat en els pròxims 15 anys

.

Innovació docent

.

Atenció personalitzada i grups reduïts

.

Tria el teu camí. Estudia un grau amb diverses especialitzacions

.

Cultura. Llengua. Literatura. Estudia Filologia Catalana a la Ciutat de València

.

Miguel Àngel Bisbal Blasco. Filologia Catalana

6 de de juny de 2018

Escollir quin grau cursar no és una decisió fàcil. Filologia Catalana va ser una de les meues opcions, però fins que no vaig entrar a l’aula no sabia que havia encertat. El que tampoc sabia era que anava a endinsar-me en un món que acabaria convertint-se en la meua vida, en la meua passió. En aquest grau és on he descobert per complet la nostra llengua i tot el que l'envolta. Una llengua que vincula una història i una cultura que ens fa ser com som com a poble al llarg dels segles.

I ha sigut quan estudiava Filologia Catalana a la Universitat de València quan he descobert la investigació, un camp totalment nou però absorbidor a la vegada, en descobrir noves dades mentre observava minuciosament un manuscrit.

Aquesta és només una possibilitat. El món editorial, l’educació o l’assessorament com a tècnic lingüístic són també altres eixides molt interessants, però eixes les deixarem per al futur; per ara em quede amb la investigació.

Tot açò ha sigut possible gràcies al professorat del Grau, que són d’aquells que et fan veure amb ulls curiosos el que abans era simplement un vers, un adjectiu o un fonema.

I no cal parlar-ne de la nova família que tinc. No només han sigut companys de classe, ara són la meua família FiloCat.