Logo de la Universitat de València Logo Grau en Filologia Clàssica Logo del portal

Imatge gràfica del Programa Col·laborAcció 2022.
Col·laborAcció 2022. Pla d’inclusió sociolaboral sense barreres

Si estudies en una universitat pública valenciana els últims cursos de grau o un curs de postgrau i vols un acompanyament personalitzat en la teua inserció professional, aquest programa t’interessa.

UVocupació, amb el suport de Labora, ha convocat la segona edició del programa Col·laborAcció per a la inclusió sociolaboral sense barreres i, a més, enguany compta amb ‘mentoring’ per a aquelles persones participants que ho desitgen, que podran estar mentoritzades per professionals amb discapacitat en actiu.

Col·laborAcció és un programa d’orientació laboral individualitzat, accions formatives i intermediació laboral amb empreses, així com un acompanyament en el procés d’incorporació i socialització en el lloc de treball en l’organització i una Guia d’Acolliment de la Discapacitat en l’Empresa, amb l’objectiu de facilitar l’òptima incorporació al mercat de treball de les persones participants.

Trobaràs tot sobre el desenvolupament del programa, dates i terminis, i inscripció en el següent apartat de ‘Més informació’.

 

Període de l'esdevenimentDe 9 de maig de 2022 a 30 de setembre de 2022. Tots els dies de 08:00 a 00:00.

 
 
Lloc de realització

Inscripció online

 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria

Fundació General de la Universitat de València

UVocupació

Amb el suport de Labora.

https://www.uv.es/uvocupacio

 

Contacta uvcolaboraccio@uv.es

 
Més informació