Logo de la Universitat de València Logo Grau en Filologia Clàssica Logo del portal

.
.
.

Els futurs universitaris han rebut de forma personal informació sobre els graus de la UV

  • 11 de juny de 2018
Image de la noticia

Els futurs universitaris i les seues famílies van tenir l’oportunitat dissabte 16 de juny de participar en una jornada informativa sobre l’accés i l’ingrés als graus de la Universitat de València, organitzada pel Servei d'Informació I Dinamització (SeDi).

L’objectiu de la jornada era mostrar als futurs universitaris l'oferta de graus de la Universitat de València i les vies per accedir.  

Cal tenir en compte que a més de les proves  d’accés a la universitat (PAU) i l’accés des dels cicles formatius de grau superior, hi ha altres vies d’accés, com ara amb estudis estrangers de la Unió Europea i països amb conveni, per als estudiants procedents de la resta de sistemes  educatius estrangers, per a majors de 25, 40 i 45 anys, o els titulats universitaris, per als qui es reserva el 3% de les places en tots els graus. També tenen reserva de places els esportistes  d’alt nivell, d’elit A i B, i d’alt rendiment, una quota que en el cas del grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport és del 10%, i  del 5% per als graus en Fisioteràpia i en Mestre/a en  Educació Primària. Els estudiants amb discapacitat igual o superior  al 33% tenen reservades el 5% de les places de cada grau.

Alhora, els futurs universitaris podrán conèixer en aquesta sessió informativa tot allò relacionat amb els sis dobles graus que oferta la Universitat de València: Administració i Direcció d’Empreses + Dret; Dret + Ciències Polítiques i de l’Administració Pública; Dret + Criminologia; Farmàcia + Nutrició Humana i Dietètica; Sociologia + Ciències Polítiques i de l’Administració Pública; i Turisme + Administració i Direcció d’Empreses. Cal conèixer que les sis dobles titulacions es trien com qualsevol altre grau a l’imprés de preinscripció, i pot ponderar qualsevol assignatura que pondere en algun dels dos graus, aplicant la més alta.

Els assistents a esta sessió coneixeran, a més, que els estudiants de la Universitat de València tenen la possibilitat de cursar dos anys acadèmics en una de  les universitats estrangeres sòcies i, en acabar, obtenir els títols d’ambdues institucions, i podran obtenir informació sobre la forma d’accés als grups ARA (Alt Rendiment Acadèmic), grups de docència en anglès on almenys un 50% de les classes s’imparteixen en aquesta llengua en algunes de les titulacions.

Els tràmits de la preinscripció, els sistema de prioritats, el funcionament de les llistes d’espera, la matrícula, o el calendari de reunions informatives prèvies a la matrícula en cada facultat són altres de les informacions a l’abast dels futurs universitaris en aquesta sessió del dissabte 16 de juny.